star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Gárdony

  • 43 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 218 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó nyaraló Gárdony

  • 43 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 218 m² telek

  • Eladó nyaraló Gárdony

  • 43m²


Ár:

29 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fal építési anyaga
fa

Az ingatlanról:

ELADÓ CSALÁDI NYARALÓ A VÍZPART KÖZELÉBEN!Hangulatos faház a Velencei-tónál, Gárdony város üdülőövezetében, biztonságos, csendes utcában, a vízpart és a strand közelében helyezkedik el.- Családi nyaralóként használták.- Egyedi építésű, magas betonalapra épült, alatta csónaktárolónak használt helyiség van.- Az udvar és a kert tiszta és rendezett. - Kényelmes, fedett terasz és kocsibeálló.- Kinti tusoló és WC.- Fűtése jelenleg egy hűtő fűtő klíma berendezés.A ház alsó szintjén nappali / szobából nyílnak a helyiségek: főzőfülke,fürdő / wc és a lépcsőtér.A tetőtér beépített, egy szoba lett kialakítva. A KÖRNYÉK GYÖNYÖRŰ, VÍZPART KÖZELI ÜDÜLŐÖVEZETBEN! RITKA LEHETŐSÉG, CSAPJON LE RÁ!Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését vagy bővebb információt szeretne, kérem keressen elérhetőségem valamelyikén!
Ingyenes hitelügyintézéssel, igény szerint ügyvédi támogatással várom hívását!
+36-30-925-2391

Referencia szám: HZ093775


Elhelyezkedés

Gárdony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6551177


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6551177

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gárdonyi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m², míg a hozzá tartozó teleké 218 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fal építési anyaga fa, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 695 349 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kurgya György referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6551177. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.