star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Gyomaendrőd

  • 4 108 m²

    telek

Vételár:

10 millió Ft

Eladó nyaraló Gyomaendrőd

  • 4 108 m² telek

  • Eladó nyaraló Gyomaendrőd


Ár:

10 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Békés vármegyében, Gyomaendrődön a Hármas Körös és holtágai ölelésében egy 4.108 négyzetméteres zártkertet.
Gyomaendrőd egyike az alföldi fürdővárosainknak. A fürdőzés mellett a horgászat szerelmeseinek is kiváló lehetőségeket biztosít a terület.
A telek méretéből adódóan tökéletesen megfelel azok számára, akik gazdálkodásban, önellátásban gondolkodnak.
A telken egy 57 négyzetméteres két szintes nyaraló is helyet kapott, melyben a földszinten egy nagy társalgó, konyha és egy jelenleg tárolónak használt helyiség került kialakításra. Ez utóbbi a fürdőszoba szerepét tölthetné be kisebb átalakítással.
Az emeleti részen egy szoba és egy fél szoba helyezkedik el.
A házba a villany bevezetésre került, azonban a vezetékes víz nem. Viszont a locsolás fúrt kútból könnyedén megoldható, mely az épület mögött található a szerszámossal együtt. A fűtést kandalló biztosíthatja a leendő tulajdonos számára.
A telek közel van a városhoz, boltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, éttermek pár perces útra találhatók.
A telek másik irányában kb. 500 méterre található a Hármas-Körös, illetve a közelben több holtág is van. A terület folyamatosan gondozott, gyümölcsfák is helyet kaptak rajta (alma, körte, szilva, meggy). A földterület pár éve pihen, nem termeltek rajta semmit. Így nincsenek kimerítve a tartalékai.
Nagyon kellemes, csendes környék. A pihenni vágyók itt megtalálják az igazi nyugalmat, melyet a madárcsicsergés tesz még szebbé. Háborítatlan környezet, változatos állat és növényvilággal várja az idelátogatókat. Így akár saját részre, akár befektetésnek is kiváló lehetőség. Ne szalassza el ezt a kedvező lehetőséget, hívjon még ma!! Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.


Elhelyezkedés

Gyomaendrőd, Dobó István utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6586813


Fórizs Péter Mátyás

Fórizs Péter Mátyás

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
A nyaralóról 13 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 4 108 m². A nyaraló ára 10 millió Ft, négyzetméter ára 2 434 Ft, ami a gyomaendrődi átlaghoz képest 99%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fórizs Péter Mátyás referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586813. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyomaendrőd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.