star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Iszkaszentgyörgy

  • 126 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 913 m²

    telek

Vételár:

35,5 millió Ft

Eladó nyaraló Iszkaszentgyörgy

  • 126 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 913 m² telek

  • Eladó nyaraló Iszkaszentgyörgy

  • 126m²


Ár:

35 500 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Iszkaszentgyörgyön, Kisiszkán, belterületi részen, gyönyörű panorámával rendelkező, átépített lakóház eladó!
Örömmel kínáljuk eladásra ezt a gondosan átépített és szépen felújított lakóházat Iszkaszentgyörgyön, Kisiszkán belterületi részén. Az ingatlan egy közel 3000 nm-es, két egymás melletti lejtős, nyeles telken helyezkedik el, így bőséges teret kínálva a kényelmes élethez és a természet közelségéhez.
Az eredeti alap épület 30 éve készült betonból, míg a ráépült szintek tégla és fa szerkezetből kerültek kialakításra. Az építkezés három évvel ezelőtt kezdődött, és tavaly került teljes körű befejezésre, így a ház modern és komfortos kialakítással rendelkezik. Mind külső, mind belső szigetelése magas színvonalú, az ablakok műanyagok, biztosítva ezzel az optimális hő és hangszigetelést.
A tető fa szerkezetből készült, melyet pala és cserép fedés borít, biztosítva ezzel az épület hosszú élettartamát és stabilitását. Az ingatlan rendelkezik két terasszal és két erkéllyel, melyekről csodálatos panoráma tárul a környező vidékre.
A lakóház alapterülete 72 nm, míg a lakótér összesen 118 nm, így tágas és kényelmes otthont biztosítva az új tulajdonosnak. Az ingatlanban két szoba, két nappali, fürdőszoba, főző- és étkezőhelyiség található. A szobák laminált padlóval burkoltak, míg a többi helyiség ízléses járólapot kapott.
A fűtést elektromos panelek biztosítják, azonban igény esetén könnyen átalakítható más fűtési megoldásra is. A házban vezetékes víz áll rendelkezésre, és a csatornázás saját derítőbe történik.
Tartozéka egy borospince, valamint egy melléképület, mely kiválóan alkalmas tárolónak.
Véleményem szerint ez a hely ideális bármely korosztálynak, ahol a csend, a nyugalom és a baráti összejövetelek szerelmesei otthon érezhetik magukat.
Az ingatlan per- és tehermentes, gyorsan birtokba vehető!
Ha szeretne egy szép, modern otthont egy csendes, természetközeli környezetben, ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megtekinthesse ezt az ingatlant!

Referencia szám: HZ035903


Elhelyezkedés

Iszkaszentgyörgy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629463


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


9 800 000 Ft

Iszkaszentgyörgy, Kossuth tér

16 900 000 Ft

Iszkaszentgyörgy, Fenyvesalja utca

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 60m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629463

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó iszkaszentgyörgyi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 126 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 913 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 35,5 millió Ft, négyzetméter ára 281 746 Ft, ami az iszkaszentgyörgyi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Halász Gábor referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629463. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Iszkaszentgyörgy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.