star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Kőszeg

  • 150 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó nyaraló Kőszeg

  • 150 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó nyaraló Kőszeg

  • 150m²


Ár:

59 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Kőszegen a Szabó-hegy lábánál eladó egy 1708 m2 területen lévő, korábban itt álló 44 m2 alapterületű épület, amelynek átépítése és bővítése 2021-ben kezdődött meg.
Az ingatlan elhelyezkedése egyedülálló, a városi forgalomtól mentes, az igazi csend és nyugalom szigete, néhány beépített telekkel a környéken. A közvetlen szomszédos telek beépítetlen terület.
Az új családi ház építése a pince felhasználásával történt. A tervezés szerinti átalakítás során a pinceszint és a földszinti határoló falak felhasználása mellett egy 88 m2 bruttó földszinti alapterületű lakóház kialakítása kezdődött meg, részleges tetőtéri beépítéssel, részlegesen a nappali felett az észak-keleti oldalon egy tetőterasz kialakításával. A koncepció szerint 150 m2 alapterület lett kialakítva, ehhez csatlakozik 22 m2 terasz, 6 m2 előlépcső és 12 m2 tetőterasz.
Az elképzelés szerint a pinceszinten épületgépészeti, tárolási és háztartási funkciók kapnak helyet. A földszinten konyha, nappali, étkező, egy hálószoba és egy fürdőszoba lett kialakítva. A tetőtérben kialakítandó funkciók: két hálószoba és egy fürdőszoba. A telken belül minimum egy személygépkocsi fogadására alkalmas sármentes beálló kialakítása tervezett.
A jelenlegi állapot: tervezett épületszerkezet kialakítva, tetőfedés, bádogosmunkák elvégezve, külső nyílászárók beépítve, az ivóvíz és használati víz ellátás közüzemi hálózatról, mérőórán keresztül biztosított. . Az épület elektromos ellátása közüzemi hálózatról, mérőórán keresztül bevezetve ( H tarifa ). Az észak-keleti oldal szigetelve és vakolva lett.
A további munkálatok az új tulajdonosra várnak, igény szerint az eredeti tervek megvalósításával.
Az épület szennyvíz elvezetése és kezelése szabványos, földbe süllyesztett házi gyűjtő és kezelővel tervezett. A fűtési rendszer kialakítására hőszivattyú alkalmazása tervezett felületi és radiátoros hőleadással.
Az ingatlan Kőszeg dél-nyugati térségében helyezkedik el. A belvárosból a Temető utca, Hermina utca, Postásrét utca, Csőszház utca útvonalon közelíthető meg.
Az ingatlan zártkerti művelés alól kivett terület.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a csodálatos panorámával rendelkező ingatlan, úgy további pontosabb információkért és megtekintési időpontért várom megkeresését!
Ingatlan irányára: 59.900.000 Ft
Molnár Krisztina
Fundamenta Ingatlan


Elhelyezkedés

Kőszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6546531


HASONLÓ INGATLANOK


19 900 000 Ft

Kőszeg, Szultán domb

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 30m²

22 000 000 Ft

Kőszeg

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 32m²

28 000 000 Ft

Kőszeg

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 20m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6546531

Az általad megtekintett eladó kőszegi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 399 333 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Krisztina referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6546531. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.