star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Lakitelek

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 421 m²

    telek

Vételár:

14 millió Ft

Eladó nyaraló Lakitelek

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 421 m² telek

  • Eladó nyaraló Lakitelek

  • 40m²


Ár:

14 000 000 Ft

Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
fa

Az ingatlanról:

Lakitelek-Tőserdő üdülőterületén 30 m2 hasznos alapterületű hétvégi ház 20 m2 terasszal 421 m2 belterületi telken eladó. Az 1980-as években épült beton alapon szigetelt fa szerkezetű ház a település üdülőövezeti részén, 150 méterre az aszfaltozott út mellett saroktelken található, rendezett hétvégi házak szomszédságában. A nyaralóban egy nappali, egy konyha, egy fürdőszoba-WC-helyiség, egy szoba és egy 20 m2 nagyságú fedett terasz került kialakításra. Az ingatlanhoz tartozik még egy tárolásra alkalmas 3 m2 nagyságú pince helyiség. Az épület homlokzata festett, a födém és a tetőszerkezet fa, héjazata zsindely, valamint cserepes lemezzel fedett és körben csatornázott. A homlokzat 7 cm, a födém 10 cm hőszigetelést kapott. A közművek közül a rézvezetékre cserélt egyfázisú villany (16 A), a vezetékes víz és a bejelentett fúrt kút házi vízművel rendelkezésre áll. A külső-belső nyílászárók és a bejárati ajtó fa szerkezetűek, normál állapotban, az ablakok redőnnyel ellátottak. A helyiségek járólap borításúak. Az otthonban jelenleg a fűtés nem megoldott, elektromos fűtőtest beszerelése lehetséges, a melegvíz ellátását villanybojler biztosítja. A nyaraló teljesen körbekerített, kapubejáróval rendelkezik, az udvar több gépjármű beállására is alkalmas, másik oldalról újabb gépjármű behajtás kialakítható. A ház berendezéseivel együtt, bútorozottan eladó, kis felújítással állandó lakhatásra is alkalmassá tehető. Az udvar rendezett, zöld növényzettel telepített, a kerti locsolás megoldott. Az épület elhelyezkedése nagyon jó: autópálya, termálfürdő, Holt-Tisza, élelmiszerbolt pár km-en belül elérhetők. Az ingatlan kiváló lehetőség lehet a kirándulni, pihenni vágyók, a Termálfürdő, horgászat kedvelőinek, egyedüliként vagy kisebb családok állandó lakhatására, illetve nyaralóként.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal, akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Lakitelek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6605886


Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6605886

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó lakiteleki nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m², míg a hozzá tartozó teleké 421 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga fa, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 14 millió Ft, négyzetméter ára 350 000 Ft, ami a lakiteleki átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kecskés Ildikó referens a Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6605886. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lakitelek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.