star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Lukácsháza

  • 61 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 4 225 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó nyaraló Lukácsháza

  • 61 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 4 225 m² telek

  • Eladó nyaraló Lukácsháza

  • 61m²


Ár:

59 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Vidéki miliő, csodálatos panoráma, felújított ingatlan, mindez 10 percre Szombathelytől!Legyen szó lakóingatlanról, állattartásról, hétvégi kikapcsolódásról, vagy vidéki turizmusra épített szolgáltatásról, ez az ingatlan tökéletes választás lehet.Lukácsháza szőlőhegyén a Csömötei pincesoron rejtőzik Ingatlanunk, melyet gondos tulajdonosa 2013 óta folyamatosan újított, szépítgetett.Ritkaság számban lévő dupla, körbekerített telken egy régi parasztház lett autentikus, de mégis modern stílusban felújítva, átépítve.A főépületben kialakításra került konyha-étkező-nappali, előszoba, fürdő-wc-vel, egy háztartási hlyiség és 3 pici szoba az emeleti részen. Hatalmas fedett és nyitott teraszai kellemes nyugodt kikapcsolódást biztosítanak.Több melléképület is megtalálható, melyek fatárolóként, műhelyként funkcionálnak.A telek adottságait kihasználva tulajdonosunk 3 állásos istállót épített (engedéllyel) melyek padlózata becsövezve, ha vissza térne a téli hideg az állatok komfortosan melegben pihenhessenek.A telek külterületi ingatlan, besorolása szőlő, gazdasági épület, rét. (kifüggesztéses)A ház beton burkolattal rendelkező úton megközelíthető, víz-, villany közművel rendelkezik. A szennyvíz zárt emésztőgödörbe távozik, melyhez szippantós autót rendel a tulajdonos.Az ingatlan fűtése elektromos fűtőtestekkel és kandallóval biztosított. Villanyhálózat 1x32, és 1x16 A.A képgalériában található alaprajzon fel lett tüntetve a helyiségek négyzetmétere is! Kérem mielőtt hívna, tanulmányozza a szobák méreteit. A Tulajdonos kimondott kérése, hogy csakis előzetes időpont egyeztetéssel menjünk az ingatlant megtekinteni. (Ne csengessen be, ne kopogjon be, a kisbabára való tekintettel)
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését további információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! Hiteltanácsadás, CSOK, biztosítás.

Referencia szám: HZ092828


Elhelyezkedés

Lukácsháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6583864


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


16 200 000 Ft

Lukácsháza

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 15m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6583864

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó lukácházi nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 225 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 981 967 Ft. Az ingatlant Kondor-Pataki Ágnes referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6583864. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lukácsháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.