star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Miskolc

  • 1 680 m²

    telek

Vételár:

3,1 millió Ft

Eladó nyaraló Miskolc

  • 1 680 m² telek

  • Eladó nyaraló Miskolc


Ár:

3 100 000 Ft

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Miskolc-Szarkahegy alsó részén egy 1680 m2 telket. A helyszín a fő úttól nem messze található. Közművek, víz, villany a telekhatáron találhatóak. A telken van lugas, faház, pinceház, gyümölcsös, és ólak, mely állattartásra is alkalmas. Nagyobb terület igény esetén a mellette fekvő telekkel együtt is megvásárolható . Amennyiben a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon és hivatkozzon az M269307 irodai azonosítóra. Irodánk ingyenes tanácsadással segíti vevőit a támogatási lehetőségekről.


Elhelyezkedés

Miskolc, Szarkahegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6618739


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6618739

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

A nyaralóról 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 680 m². A nyaraló ára 3,1 millió Ft, négyzetméter ára 1 845 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 99%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Attila referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618739. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.