star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Miskolc

  • 66 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 868 m²

    telek

Vételár:

38,8 millió Ft

Eladó nyaraló Miskolc

  • 66 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 868 m² telek

  • Eladó nyaraló Miskolc

  • 66m²


Ár:

38 800 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Miskolctapolcán egy 2 szobás családi ház!

Az ingatlanban 2 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba wc-vel, továbbá egy kültéri zuhanyzó wc-vel. A kültéri rész kialakítása lehetőséget ad a terasz beépítésére. A ház 44 cm-es ytong téglából készült 2011-ben, belterében fagerendás látszó mennyezet került kialakításra. A hőszigetelt üveggel ellátott nyílászárók redőnnyel szereltek.

Az ingatlan jelenleg zártkerti besorolású. A telek 150 méter távolságra van a belterületi ingatlanoktól és Miskolctapolca gyors fejlődésének köszönhetően hamarosan belterületté nyilvánulhat. A házban elektromos kazán biztosítja radiátorokon keresztül a megfelelő komfortérzetet, emellett egy fatüzelésű kályha is beépítésre került. A megfelelő melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik.

Az udvaron egy hétvégi kis faház is található, amely szintén alkalmas lakhatásra vagy tárolásra, valamint egy fedett szalonnasütő is helyet kapott.
Tekintse meg az ingatlan websétáját: https://www.minden3d.com/panoramak/360ingatlan/otpzoldpont/0124/tour.html

Az ingatlan a miskolctapolcai útról könnyen és gyorsan megközelíthető, mindösszesen 250 méterre van a buszmegállótól, továbbá pár perces sétára található számos étterem, vendégház és hotel, az Ellipsum Strandfürdő és a Barlangfürdő, a Csónakázó-tó, kisbolt, Kemény Dénes uszoda.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt. Irodánk teljes OTP banki hátterével áll rendelkezésére, egyedi ajánlatokkal, sorban állás nélküli díjmentes ügyintézéssel. (CSOK, CSOK hitel, Babaváró kölcsön, Személyi kölcsön). Hivatkozzon az M252467 referenciaszámra.


Elhelyezkedés

Miskolc, Külső csabai utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6627073


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6627073

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci (Külső csabai utca) nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m², míg a hozzá tartozó teleké 868 m². További jellemzői: az építés éve 2011, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 38,8 millió Ft, négyzetméter ára 587 879 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy Tibor referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627073. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.