star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Nagymaros

  • 33 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 144 m²

    telek

Vételár:

32 millió Ft

Eladó nyaraló Nagymaros

  • 33 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 144 m² telek

  • Eladó nyaraló Nagymaros

  • 33m²


Ár:

32 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
1

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok egy festői környezetben lévő kedves kis nyaralót Nagymaroson.

A tégla építésű, 33 nm-es nyaraló Nagymaros Nagyhenc részén helyezkedik el egy 1144 négyzetméteres telken, gyönyörű, csendes környezetben található.

A jó állapotú, rendszeresen karbantartott ház beton alapra, téglából épült 1982-ben, cserepes tetővel és fafödémmel rendelkezik, nyílászárói fából készültek. A házon nincsen hőszigetelés, opcionálisan villany radiátorral fűthető.

A házba egy kellemes hangulatú, 15 négyzetméteres teraszon át lehet bejutni.

A nyaraló elosztása:
Összesen bruttó 33 nm (nettó 27,6 nm)
Alsószint: 15 négyzetméter (ebből 10 nm szoba, 3 nm fürdő, 2 nm közlekedő)
Felsőszint (tetőtér): bruttó 18 nm-es hálószoba. (nettó 12,6 nm)
A felső szintről nyílva egy 6 négyzetméteres erkély is található, ahonnan gyönyörű a kilátás.

A telek 1144 nm, hosszúkás alakú, részben körbekerített. Szélessége kb. 8 m, hosszúsága kb. 143 m. A telek besorolása: Mk-A3.

A házban villany van (4x16A), a szennyvíz egy kb. 14 m3-es emésztőbe folyik. Vezetékes víz nincsen, a ház vízellátását egy 6m3-es vízgyűjtő jól ellátja. A melegvizet villanybojler biztosítja.

A gondozott, gyümölcsfás telken található egy zárható tároló is.

A tulajdoni lap szerint az ingatlan művelés alól kivett zártkerti terület és egyéb épület. Az ingatlanra jelzáloghitel nem vehető fel.

Ajánlom a házat azoknak, akik festői, csendes környezetben szeretnének elvonulni a világ zaja elől a Dunakanyarban, továbbá akik befektetési célra, pl. vendégház kialakítására keresnek ingatlant.

A ház rugalmasan megtekinthető, időpont egyeztetésért, kérem, keressen elérhetőségeimen!

A környékről:

Nagymaros Nagyhenc része a város külterületén helyezkedik el, de mégis könnyen megközelíthető a 12-es útról lekanyarodva. A környezet rendkívül csendes és nyugodt.

A Dunakanyar méltán lett népszerű az elmúlt években, hiszen különleges adottságokkal rendelkezik, és a fővárosból is könnyen megközelíthető.


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Nagymaros, Nagyhenc dűlő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654328


Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654328

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagymarosi (Nagyhenc dűlő) nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 33 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 144 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fűtés típusa egyéb. A nyaraló ára 32 millió Ft, négyzetméter ára 969 697 Ft, ami a nagymarosi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Vajda Lívia referens a Balla Ingatlan - Vác és környéke irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654328. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagymaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.