star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Pilisszántó

  • 30 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 765 m²

    telek

Vételár:

18 millió Ft

Eladó nyaraló Pilisszántó

  • 30 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 765 m² telek

  • Eladó nyaraló Pilisszántó

  • 30m²


Ár:

18 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
fa
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Piliszántó csendes részén eladó lenne egy kis faház 765m2-es telken. A telek gondozásra a ház felújításra/átalakításra szorul. Örökölt ingatlan, ( Rendezett iratok ) évek óta nem is volt használatban. A képek természetesen mostaniak. A kis faház zártkerti faépületnek minősül az iratok alapján. 1992-93 építés. Boronafal elemekből készült. Betonpillér alapozású. Alapterület kb 30 m2. Alsó szinten kis teraszról tudjuk az ingatlan megközelíteni. Lent kis étkező, konyha, nappali. Fent az emeleten hálószoba. Régebben az étkező helyén volt kis fürdő de ez át lett alakítva. Ezután a fürdőrész egy kint épült külön erre kialakitott könnyűszerkezetes épületbe került. + egy kis pihenőszoba/barkácsszoba is. Ez az épület erősen megfáradt. Én bontanám. Ha minden igaz ide át lett kötve a csatorna rész is. + ezek mellett van egy kis faház is ami talán tároló lehetett. Szintén megfáradva az évek alatt. A telken több gyümölcsfa is található, diófa is. Egy alapos fűnyrás , kaszálás után gyönyörű kertet lehet varázsolni belőle. Az utolsó képeken látható maga az utca amely bár nem aszfaltos de csendes és szinte nulla forgalom van + nem száguldoznak rajta. Illetve a gyönyörű táj mely a háztó egy sarokra található egyből. Csere köszönjük nem érdekel. Beszámolni se tudunk semmit.


Elhelyezkedés

2095, Pilisszántó, Őz utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6651713


+36 20

Ingatlannet kód: 6651713


Az általad megtekintett eladó pilisszántói (Őz utca ) nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m², míg a hozzá tartozó teleké 765 m². További jellemzői: az építés éve 1993, a fal építési anyaga fa. A nyaraló ára 18 millió Ft, négyzetméter ára 600 000 Ft. Az ingatlant András András hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651713. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilisszántó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.