star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Pócsmegyer, Surány

  • 47 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 510 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó nyaraló Pócsmegyer, Surány

  • 47 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 510 m² telek

  • Eladó nyaraló Pócsmegyer, Surány

  • 47m²


Ár:

24 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fal építési anyaga
fa

Az ingatlanról:

Surány ll., központi részén, a Napsugár térhez, buszmegállóhoz közel, aszfaltozott úton, egy 510 m2 telken eladó egy 47 m2 alapterületű masszív beton alapra fölhúzott, kb 30 m2 életterű tágas teraszos faház.

2 szoba, pici, ablakos konyha, tusoló, wc, dupla napvédővel felszerelt, teljes ház szélességű, csempével burkolt a terasz, fedett kocsi beálló, (+ hely még legalább 2 autónak), az utcafront felől sövénnyel benőtt/védett kerítés, ami intim és nyugodt tartózkodást biztosít a kedves kis kertben is, amiben 2 kerti csap és 1 felélesztésre váró fúrt kút is van, és ahol medence, sütögető, homokozó, stb is könnyen kialakítható.

Jó megközelíthetőség, jó szomszédság, bolt, kifőzde, hétvégi kis-piac sétatávolságra. Víz, villany a házban, gáz és csatorna az utcában, az ingatlan besorolása 'kivett hétvégi ház, udvar'.

Az ingatlan közepén a 2 helyiség elválasztó falában hangulatos cserépkályha biztosít meleget az őszi/téli hónapokra, de a szobák temperálása egy költséghatékony Nobo-panel elemmel is megoldható, -- ahogy azt az életvitelszerűen ott lakó, az ingatlant jelenleg bérlők teszik.

Befektetési szándékkal vásárló új tulajdonosnak lehetősége van friss bérleti szerződéssel megtartani a lakókat.


Elhelyezkedés

Pócsmegyer, Surány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6638114


Diverse Tanácsadói Bt

Diverse Tanácsadói Bt

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Diverse Tanácsadói Bt

Diverse Tanácsadói Bt

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6638114

Diverse Tanácsadói Bt

Diverse Tanácsadói Bt

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Diverse Tanácsadói Bt

Diverse Tanácsadói Bt

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Pócsmegyer, surányi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m², míg a hozzá tartozó teleké 510 m². További jellemzői: a fal építési anyaga fa. A nyaraló ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 529 787 Ft, ami a pócsmegyeri átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Diverse Tanácsadói Bt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638114. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pócsmegyer, Surány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.