star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Sárvár

  • 27 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 785 m²

    telek

Vételár:

25,9 millió Ft

Eladó nyaraló Sárvár

  • 27 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 785 m² telek

  • Eladó nyaraló Sárvár

  • 27m²


Ár:

25 900 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Sárvár Hegyközségben vált eladóvá egy közel 60 m2-es, két szintes hétvégi ház.

A fogadó szinten (pince) a folyosóról jobbra nyílik egy konyha, külön helyiségben egy tároló, balra pedig a vizes blokk (zuhanyzó és wc egyben) és a folyosó végén konyhasarok mosogatóval.

A felső szintre a pincét körülölelő, kültéri lépcsőn tudunk feljutni. Egy tágas szoba és egy kis tároló található itt, valamint egy 14 nm-es terasz, gyönyörű kilátással.

Csend, madárcsicsergés, nyugalom, szépen gondozott telek, különleges gyümölcsfák (kiwi, gesztenye..) mellett egy saját mini focipálya is található az udvaron. A családi kikapcsolódás, kerti grillezés után egy 6 nm-es épített medencében frissítheti fel magát az ingatlan új tulajdonosa.

Az ingatlanban vezetékes ivóvíz található. A melegvíz ellátás villanybojlerről történik.
Fűtése: az alsó szinten kandalló található. A felső szinten egyedi hőleadó van (elektromos), amely pár perc alatt képes felfűteni a szobát.
Tetőzete cserép borítású.
Jól megközelíthető, parkolás a telek előtt vagy a telken belül is lehetséges. Az udvarban egy fedett gépkocsibeálló került kialakításra.
A házba a villany teljesen bevezetésre került.
Szennyvízelvezetés: derítővel megoldott.

A ingatlan per-, teher-, és igénymentes. A területre E.On vezetékjog került bejegyzésre (vázrajz szerint meghatározott részre, 30 nm területre).
Az ingatlan zártkertben található, az ingatlan-nyilvántartás alapján gyümölcsös, szőlő és gazdasági épület. Ez alapján kötelező kifüggesztéssel számolni kell.

Ha fontos, hogy közel a városhoz, mégis idilli, panorámás környezetben, a nyugalom szigetén lakj, várom hívásod.

Irányár: 25.900.000.- forint


Elhelyezkedés

Sárvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6614919


+36 30

Ingatlannet kód: NET6614919

Az általad megtekintett eladó sárvári nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 27 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 785 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 25,9 millió Ft, négyzetméter ára 959 259 Ft. Az ingatlant Imre Viktória referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614919. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.