star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Siófok

  • 450 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 737 m²

    telek

Vételár:

91,9 millió Ft

Eladó nyaraló Siófok

  • 450 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 737 m² telek

  • Eladó nyaraló Siófok

  • 450m²


Ár:

91 900 000 Ft

Szobák száma
3

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Vágyik egy igazi Balatoni álomotthonra? Most megtalálta! Siófokon, a Balatontól mindössze 100 méterre, egy lenyűgöző luxus apartmanház várja új tulajdonosát. Ez az egyedi ajánlat 8 különálló, 50 négyzetméteres lakást kínál, tökéletes a családi összejövetelekhez vagy befektetési célokra.
Előző években a tulajdonos a szezon alatt nyaraltatott -engedélyek rendelkezésre állnak-, a maradék kilenc hónapban is lehetőség van kiadni törtévre vagy szobáztatás céljából is.

91,9m Ft/lakás +3m /parkoló, külön és egyben is eladó.

Főbb jellemzők:

100 méter a Balatontól
Medence a kertben
Zárt parkoló
8 különálló lakás
Részpanorámás kilátás a Balatonra
Stílusosan berendezett és felszerelt lakások
Tágas hálószobák
Teljesen felszerelt konyhák
Modern fürdőszobák
Gyönyörű kert
Közeli éttermek és üzletek
Napos teraszok és erkélyek
Különleges lehetőség:
Ez a luxus ingatlan ideális választás, ha szeretné élvezni a Balaton nyújtotta élményeket és üzleti lehetőségeket. A közeli éttermek és üzletek könnyen megközelíthetőek, így mindig könnyű hozzáférni az alapvető szolgáltatásokhoz. Az ingatlan ideális befektetési lehetőség is, hiszen Siófok kiemelkedően népszerű turisztikai célpont, és az ingatlanok egész évben hasznosíthatók nem csak nyáron.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Élvezze a Balaton nyújtotta életstílust ebben a luxus ingatlanban. Várjuk hívását vagy e-mailjét, hogy egyeztethessünk egy személyes megtekintést!


Elhelyezkedés

Siófok, Mátyás király utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626206


Horváth Tamás László

Horváth Tamás László

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó siófoki (Mátyás király utca) nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 450 m², míg a hozzá tartozó teleké 737 m². A nyaraló ára 91,9 millió Ft, négyzetméter ára 204 222 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 80%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Tamás László referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626206. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.