star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Szentgyörgyvár

  • 20 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 3 712 m²

    telek

Vételár:

7,6 millió Ft

Eladó nyaraló Szentgyörgyvár

  • 20 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 3 712 m² telek

  • Eladó nyaraló Szentgyörgyvár

  • 20m²


Ár:

7 600 000 Ft

Szobák száma
1

Az ingatlanról:

Keszthelytől alig 8 km-re, Szentgyörgyvár szőlőhegyén kínálom megvételre ezt a 3 712 nm-es birtokot. A területről csodaszép panoráma tárul elénk, rendkívül jó az elhelyezkedése, szomszédmentesnek mondható. Igény esetén a szomszédos telekkel is bővíthető lehet a terület.

A vegyes falazatú (kő és vályog) épületben egy 10,64 nm-es szoba, egy 8,59 nm-es borospince helyiségek találhatóak, illetve épült hozzá egy 10,08 nm-es fedett terasz.
A fűtés hagyományos módon megoldható, villany az útról beköthető. Vezetékes víz, kút nincs, a vízellátást ciszternával/kútfúrással lehetne biztosítani.
A terület szépen gondozott, az alsó része szántóként van hasznosítva jelenleg, fent szőlő található, illetve gyümölcsös, a föld veteményezésre kiválóan alkalmas.

A nyaraló tehermentes, egy tulajdonosé, egy helyrajzi számon van nyilvántartva. A földforgalmi törvény hatálya alá tartozik, viszont ennek ellenére az azonnali, ideiglenes birtokbavételnek nincs akadálya!

Telekkönyvi besorolása:
szántó és gazdasági épület - 2 385 nm
szőlő - 842 nm
gyümölcsös - 485 nm

Az ingatlan tökéletes választás lehet turisztikai célból vállalkozóknak, befektetőknek, hétvégi házként, nyaralóként. Budapestről közvetlen buszjárat érkezik a településre, valamint a sármelléki repülőtér is csupán 10 perces autóútra van!
Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg és tegyen rá ajánlatot!

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: utcán.
Vízellátás: nincs.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Terasz
10.08m²
Pince
8.59m²
Szoba
10.64m²

Elhelyezkedés

Szentgyörgyvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6520581


+36 70

Ingatlannet kód: NET6520581


Az általad megtekintett eladó szentgyörgyvári nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 20 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 712 m². További jellemzői: az építés éve 1960. A nyaraló ára 7,6 millió Ft, négyzetméter ára 380 000 Ft, ami a szentgyörgyvári átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Irimi Barbara referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6520581. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentgyörgyvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.