star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Szentlőrinc

  • 1 564 m²

    telek

Vételár:

2,5 millió Ft

Eladó nyaraló Szentlőrinc

  • 1 564 m² telek

  • Eladó nyaraló Szentlőrinc


Ár:

2 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ

Az ingatlanról:

Szentlőrinc Szőlőhegyén, mindössze 26 km-re Pécstől, eladó egy zártkerti telek,tájba illő hagyományos présházzal!

A 1564m2-esterület magában foglal egy idilli présházat, pincét, szőlőt és veteményeskertet. 1950-ben épült épület megőrizte eredeti báját, miközben számos felújításon esett át az elmúlt évek során.

A pincelejáró, a tetőszerkezet és az ereszcsatorna nemrégiben teljes körű felújításon esett át, így az új tulajdonosnak csak a vidéki élet örömeire kell koncentrálnia.

A présházban a pince fölött feldolgozó présház-helység és egy pihenőszoba található, ahol a természet közelségét élvezheti.

A telek szőlővel és gyümölcsfákkal telepítve, valamint veteményező területtel, így lehetősége nyílik saját terményeinek termesztésére és betakarítására.

Vezetékes víz nincs, az ereszcsatornához kapcsolódó esővízgyűjtő 1 köbméteres kapacitással ellátott az épület számára.

Jelenleg nincs áram, de kiépíthető a közeli telekekről.

A rusztikus présház már 50 éve folyamatosan használatban van, a vételár tartalmazza a jelenlegi felszereltséget, a kádat, darálót, szerszámokat és hordókat is.

Bővebb információért megtekintésért várom hívását!

Referencia szám: TK024098


Elhelyezkedés

Szentlőrinc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6637737


+36 20

Ingatlannet kód: NET6637737


A nyaralóról 12 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 564 m². A nyaraló ára 2,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 598 Ft. Az ingatlant Pintér Zsolt referens a Pécs, Kincses út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637737. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentlőrinc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.