star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Szolnok

  • 33 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 716 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó nyaraló Szolnok

  • 33 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 716 m² telek

  • Eladó nyaraló Szolnok

  • 33m²


Ár:

24 900 000 Ft

Szobák száma
2 (0 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó egy hangulatos alcsiszigeti nyaraló gyönyörű új stéggelAz ingatlan egy 716 nm-es telken található 33 nm-es téliesített kisházból, mely alatt egy 10 m2-es száraz borospince található és egy 27 nm-es csónakház/garázs épületből, és egy 15 nm-es stégből áll. Az ingatlan minden részlete igényesen kialakított.KERT - Az egészséges, 30 éves gyümölcsfák kellemes árnyékot biztosítanak a nyári hónapokban, miközben szép termést biztosítanak a családnak. A 16 nm-es szaletli számtalan családi esemény és baráti összejövetel helyszínéül szolgáltak, és ugyanezt ígérik a jövendő tulajdonosnak. A kerítésen belül egy betonozott udvari beállót is kialakítottak.ÉPÍTMÉNYEK A KERTBEN - A téglaépítésű, szigetelt kisház kétszintes. A földszinti lakótér frissen felújított fürdőszobával, konyhával felszerelt. A hangulatos tetőtér a gyerekek kedvenc játszószobája lehet. A száraz pincében egész évben tárolható a családi borkészlet. A hátsó telekrészen elhelyezkedő garázsnak is alkalmas, nagy belmagasságú csónakház a barkácsolást kedvelők eszközeit és a kertészkedés szerszámait is könnyedén elrejti. Az épületek így egy vízparti nyaralás szinte minden szükségletére kínálnak megoldást.STÉG - A háztól 100 méteres sétával érjük el a 15 nm-es stéget, amelyre egy zárható, kényelmes pallón keresztül juthatunk ki. A stéget a tulajdonosok WPC anyagból építették és az egyik közeli szomszéddal közösen használják.

24900000 Ft

Referencia szám: HZ034050


Elhelyezkedés

Szolnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6500289


Tenglovits Zoltán Lászlóné

Tenglovits Zoltán Lászlóné

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Kecskemét, Nagykőrösi utca

Kecskemét, Nagykőrösi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szolnoki nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 0 egész szoba és 2 félszoba). A nyaralóról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 33 m², míg a hozzá tartozó teleké 716 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 754 545 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Tenglovits Zoltán Lászlóné referens a Kecskemét, Nagykőrösi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6500289. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.