star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Tatabánya

  • 57 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 250 m²

    telek

Vételár:

36,9 millió Ft

Eladó nyaraló Tatabánya

  • 57 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 250 m² telek

  • Eladó nyaraló Tatabánya

  • 57m²


Ár:

36 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

 

A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálatában eladó Tatabányán, a Munkáséri horgásztónál egy álomszép nyaraló.

Az épület szigetelt könnyűszerkezetű, 2 szintes, jó állapotú. Földszinten nappali-konyha-étkező és egy épített zuhanyzóval rendelkező fürdőszoba kapott helyet. Modern elrendezésű, kellemes hangulatú. A tetőtérben 2 háló került kialakításra + WC és beépített szekrények.

A nyaraló téliesített. Fa tüzeléses kandallóval kellemesen be lehet fűteni a házat, valamint kiépítésre került 2 hűtő-fűtő klíma, így a megfelelő hőmérséklet télen, nyáron biztosított.  A víz ellátása saját fúrt kútról megoldott. A telek 250 m2, az épület hasznos alapterülete 57 m², melyhez egy 25 m2-es tóra néző terasz épült. A tóparton még a házhoz tartozik egy fedett, jó állapotú kiülő, ami 16 m². A terület csendes, nyugodt helyen van, távol a város zajától. A tó környéke zárt, belépés csak saját beléptetővel lehetséges.

Ez egy igazi horgászparadicsom, a tóba nemesített halak is telepítésre kerültek. Itt kiélvezheti horgász szenvedélyét és méltán nyugalmát.

Az ingatlan rövid időn belül birtokba vehető.

Jöjjön el, nézze meg! További információkért forduljon irodánkhoz bizalommal!

 

KÖZPONTI INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA
ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsító,
független banki ügyintéző ajánlásával
SEGÍT, HOGY ELKELJEN RÉGI / MEGLEGYEN ÚJ OTTHONA

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Saját kút.
Csatornázás: Derítő.
Gázellátás: Nincs a közelben.
Kilátás: Udvari.
Felújítva: 2020.


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6656064


+36 30

Ingatlannet kód: NET6656064

Az általad megtekintett eladó tatabányai nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m², míg a hozzá tartozó teleké 250 m². További jellemzői: az építés éve 2010, a fűtés típusa cserépkályha. A nyaraló ára 36,9 millió Ft, négyzetméter ára 647 368 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Edit referens a Horváth-Ágoston Vivien irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656064. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.