star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Tiszapüspöki

  • 803 m²

    telek

Vételár:

26,9 millió Ft

Eladó nyaraló Tiszapüspöki

  • 803 m² telek

  • Eladó nyaraló Tiszapüspöki


Ár:

26 900 000 Ft

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Tiszapüspöki és Szajol között egy 803 nm-es közvetlen vízparti telket. A Tisza szajoli holtága mellett található ingatlan 22 méter széles vízparttal rendelkezik. A telken megtalálható egy 60 nm-es, könnyűszerkezetes ház is, 2 félszobával, konyhával, nappalival, fürdőszobával. Az épület fűthető, jelenleg kályhával megoldott, de akár kandallóra is cserélhető. Emellett egy hűtő-fűtő klíma biztosítja az évszaknak megfelelő, kellemes hőérzetet. A meleg vizet villanybojler garantálja. A víz- és villanyvezetékek illetve a lefolyócsövek újra lettek húzva, 2020-ban teljesen fel lett újítva. Az épülethez tartozik egy 20 nm-es fedett terasz is, melyen külső hűtő is van, igazi családi-baráti összejövetelekre alkalmas helyszín, melyhez szintén hozzájárul a 8 személyes szaletli is. A telken van még egy könnyűszerkezetes melléképület illetve egy lakókocsi is, ezek tárolóként funkcionálnak. Igazi kuriózum a fűthető dézsa, melyben parajdi só is van, télen-nyáron alkalmas a fürdőzésre. A telken van villany, a vizet a 38 méter mély fúrt kút biztosítja. A telken gyümölcsfák is megtalálhatóak. A 22 méter széles vízparton egy felújított stég is van, illetve egy csónak is.
A vételár a teljes berendezést és a csónakot is tartalmazza.
Ha nyugalomra, csendre, vízpartra vágyik, de a kényelemről sem szeretne lemondani, ne habozzon, ez az ingatlan éppen ezt nyújtja!!
Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Babaváró hitel ügyintézését is vállalom.


Elhelyezkedés

Tiszapüspöki


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6643352


Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


9 800 000 Ft

Tiszapüspöki

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 54m²

14 700 000 Ft

Tiszapüspöki

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 49m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6643352

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

A nyaralóról 32 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 803 m². A nyaraló ára 26,9 millió Ft, négyzetméter ára 33 499 Ft, ami a tiszapüspöki átlaghoz képest 86%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Janó Istvánné referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643352. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszapüspöki ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.