star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Verőce

  • 124 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 331 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó nyaraló Verőce

  • 124 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 331 m² telek

  • Eladó nyaraló Verőce

  • 124m²


Ár:

89 900 000 Ft

Szobák száma
7
Ingatlan állapota
újszerű
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

VERŐCÉN ELADÓ PANORÁMÁS NYARALÓ KÉT HÁZZAL!
Verőcén eladó nyaralói övezetben két ingatlan, amely 1331 nm-es telken van és két generáció együttélésére is tökéletesen alkalmas.
Az első ház 50 nm-es 2003-ban épült. Ebben található az alsó szinten egy hatalmas tágas nappali amerikai-konyha, fürdőszoba, az emeleten pedig két szoba és wc. Az ingatlanban a víz, villany, gáz be lett vezetve, kamerarendszerrel van ellátva, a kültéri világítás az udvaron hangulatos távirányítós. Az udvaron található 6x4 méteres mobilgarázs beton alapon ami műhelynek is használható. Az ingatlan azonnal beköltözhető, lakható, tágas fedett terasza gyönyörű kilátást biztosít a BORBÉLY hegyre. Az ingatlan alatt található egy 35 nm-es pince és az udvaron egy fedett autóbeálló.
A második ingatlan teljesen új 2023-ban épült, található benne egy hatalmas tágas nappali-amerikai konyha, 3 szoba, fürdőszoba wc-vel, két tágas terasz amelyből az egyik az erdőre néz, ahonnan folyamatos madárcsicsergés hallható. A ház 15 cm-es homlokzati szigeteléssel van ellátva. Igazán egyedi a formatervezése a háznak, bármelyik több gyermekes családnak is megfelelő lehet akár szülőkkel együttélve is. Az ingatlanban a fűtésről klíma gondoskodik. A házba a víz, villany, be van vezetve. A kapu automata és nagyon szép zsaluköves a kerítés végig. Ajánlanám az ingatlant akár összeköltöző családoknak, vagy akár befektetőnek is. Verőce központja pár percre található autóval, ahol megtalálhatóak a boltok, gyógyszertár, stb. és a gyönyörű Dunapart.
NE késlekedjen keressen bátran, nézzük meg és foglaljuk le minél hamarabb ezt a szuper kis ingatlant. A hét bármelyik napján elérhető vagyok kivéve vasárnap.
Hitellel, értékbecsléssel, ügyvéddel kapcsolatban is állok rendelkezésére, keressenek bizalommal.

Irányár: 89900000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ077432


Elhelyezkedés

Verőce


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625918


+36 30

Ingatlannet kód: NET6625918

Az általad megtekintett eladó verőcei nyaraló 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 124 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 331 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 725 000 Ft, ami a verőcei átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625918. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Verőce ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.