star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Zalaegerszeg

  • 68 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 876 m²

    telek

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó nyaraló Zalaegerszeg

  • 68 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 876 m² telek

  • Eladó nyaraló Zalaegerszeg

  • 68m²


Ár:

19 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Zalaegerszeg -Cserlapi részén eladó ez a tégla építésű, kétszintes ingatlan.
Gyönyörű panorámával, két hatalmas terasszal, kerti grillsütővel és egy szuper óriás kemencével.
Az ingatlan felújítása elkezdődött, de költözés miatt félbemaradt. Így most saját izlés szerint kialakítható. Az alsó szinten amerikai konyhás nappali és kamra kialakítása történt, az emeleti részen fürdőszoba, hálószoba és egy kis tv-néző nappali.
Az alsó szinten egy 30 m2-es, a felső szinten egy 15 m2-es terasz nyújt fantasztikus kilátást.

A ház alatt 2 db autónak kocsibeálló lett kialakítva. Csodás gyümölcsfák (alma, őszibarack, ropogós cseresznye, mézédes szilva) és egy kis édes szőlő is terem a kertben. Az ingatlan kerítéssel körbe van kerítve.

Megközelítés közvilágítással ellátott aszfaltos úton. Autóbuszmegálló 150 méterre. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 358108


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Zalaegerszeg, Csácsi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6619616


+36 70

Ingatlannet kód: NET6619616

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi (Zalaegerszeg, Csácsi utca) nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m², míg a hozzá tartozó teleké 876 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 292 647 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619616. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.