star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Zalakaros

  • 35 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 000 m²

    telek

Vételár:

28 millió Ft

Eladó nyaraló Zalakaros

  • 35 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 000 m² telek

  • Eladó nyaraló Zalakaros

  • 35m²


Ár:

28 000 000 Ft

Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Zalakaros üdülőváros, a megye délkeleti részén fekszik. A településen működő Gyógyfürdőnek köszönheti idegenforgalmát. A Magyar Fürdővárosok Szövetségének tagja. Kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország 2. legnépszerűbb települése.
A Gyógyfürdő nemzetközi hírű gyógylétesítmény.
Gyógyvize: 2000 méter mélyből fakadó 96 C°-os hőmérsékletű.Termálvize: a felső rétegbe fúrt 2 db, a fürdő tulajdonában álló kút termelte 53 C°-os víz, összetétele szerint nátriumkloridos, hidrokarbonátos. Krónikus nőgyógyászati betegségek, fogágy megbetegedése, Mozgásszervi panaszok (idült gyulladásos ízületi betegségek), sebészeti mozgásszervi károsultak utókezelését,bőrgyógyászati problémák kezelését segíti elő.
Az apartman a központban található, a téli fürdő bejárata 50 m gyalogos sétával megközelíthető. Idény jellegűen működik, mivel a vizet a téli időszakban elzárják.
Az ingatlanhoz szépen parkosított udvar és parkolásra alkalmas zárt parkoló tartozik, ahova a bejutás csak az itt tulajdonviszonyt szerző tulajdonosoknak, illetve a fogadott vendégeiknek lehetséges.
Az ingatlan a 2. emeleten helyezkedik el, ideális nyugati fekvéssel. Az emeleti részre csak gyalogosan lehet feljutni, lift nem található a házban.
Helyiségei: konyha, étkező-nappali rész erkélykapcsolattal, hálószoba, zuhanyos fürdőszoba egy légtérben a toalettel, közlekedő(beépített szekrényekkel).
Felújítások: nyílászárók cseréje,(redőnnyel és szunyoghálóval ellátottak) vízvezeték, elektromos rendszer, burkolatok, szerelvények teljes modernizálása. Klímarendszer kiépítése. Jelenlegi fűtésrendszere elektromos, hőtárolós fűtőtest formájában. Külső felújítás, amelyet a társasház közösen végzett az ingatlan külső részén: a korlátok modernizálása az erkélyeken, gangokon. Így a közös költség. 10. 000.- Ft-ra csökkent.
Tulajdonviszonyai rendezettek, tehermentes, azonnal birtokba vehető ingatlan.
AZ irányár tartalmazza a teljes bútorzatot, a teljes berendezéssel és használati tárgyakkal együtt.
IDE CSAK BE KELL KÖLTÖZNI!





Elhelyezkedés

Zalakaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6545251


Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6545251

Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalakarosi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 000 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 28 millió Ft, négyzetméter ára 800 000 Ft, ami a zalakarosi átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Multi House Ingatlan Iroda referens a Multi House Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545251. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalakaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.