star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Zalakaros

  • 32 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 2 000 m²

    telek

Vételár:

24,5 millió Ft

Eladó nyaraló Zalakaros

  • 32 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 2 000 m² telek

  • Eladó nyaraló Zalakaros

  • 32m²


Ár:

24 500 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Zalakaros üdülőváros, a megye délkeleti részén fekszik. A településen működő Gyógyfürdőnek köszönheti idegenforgalmát. A Magyar Fürdővárosok Szövetségének tagja. Kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország 2. legnépszerűbb települése.
A Gyógyfürdő nemzetközi hírű gyógylétesítmény.
Gyógyvize: 2000 méter mélyből fakadó 96 C°-os hőmérsékletű.Termálvize: a felső rétegbe fúrt 2 db, a fürdő tulajdonában álló kút termelte 53 C°-os víz, összetétele szerint nátriumkloridos, hidrokarbonátos. Krónikus nőgyógyászati betegségek, fogágy megbetegedése, Mozgásszervi panaszok (idült gyulladásos ízületi betegségek), sebészeti mozgásszervi károsultak utókezelését,bőrgyógyászati problémák kezelését segíti elő.
Az apartmanház szolgáltatásai:
-0-24 órás recepció, amely a vendégeket fogadja és felvilágosítja a lehetőségekről
-9-20 óráig nyitva tartó welness részleg, mely ingyenesen igénybe vehető(medence és szauna használattal)
-recepción étkezés igényelhető, foglaltság függvényében
-MenDan szállodában a welness részleg ( Magyarországon egyedülálló üvegmedence használata) térítés ellenében és foglaltság függvényében használható
-lift használat, akár mozgáskorlátozottak is igénybe vehetik az apartmanokat
-zárt udvari parkolási lehetőség
A társasházi lakás(tulajdoni lapon apartmanként szerepel) a 2. emeleten helyezkedik el. Helyiségei: amerikai konyha-nappali, erkély, előtér, zuhanyos fürdőszoba egy légtérben a toalettel.
Tulajdonviszonyai rendezettek, tehermentes, fizetés után azonnal birtokba vehető ingatlan.

Zalakaros és környéke egy igazi gyöngyszem a zalai dombok szívében. Ezen változatos vidéken valamennyi Nyugat-Magyarországra jellemző szépség és vonzerő megtalálható; a táj síkság és lankás dombsorok arányos váltakozása; a növényzet erdők, ligetek és virágzó mezők zöldellő harmóniája, amelyet ritka növényi társulások és védett állatok fel-felbukkanó látványa tesz különösen értékessé.


Elhelyezkedés

Zalakaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6554652


Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6554652

Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalakarosi nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 32 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 000 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fűtés típusa gáz (központi). A nyaraló ára 24,5 millió Ft, négyzetméter ára 765 625 Ft, ami a zalakarosi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Multi House Ingatlan Iroda referens a Multi House Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6554652. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalakaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.