star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Zalakaros

  • 73 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 822 m²

    telek

Vételár:

48,9 millió Ft

Eladó nyaraló Zalakaros

  • 73 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 822 m² telek

  • Eladó nyaraló Zalakaros

  • 73m²


Ár:

48 900 000 Ft

Szobák száma
1

Az ingatlanról:

Zalakaroson eladó egy 822 m2-es körbekerített, parkosított területen, 2007-ben épített, kétszintes, galériázott fűthető nyaraló.
Az ingatlan 2007-ben épült, beton alappal, tégla falazattal, hungarocell szigeteléssel, műanyag szigetelt nyílászárókkal, bitumenes zsindely fedéssel, impozáns tervek alapján, modern minőségi kivitelezéssel.
A nyaraló fűtését és meleg víz ellátását cirkó gázkazán biztosítja padlófűtéssel.
Az egész épület alatt pincerész található, hatalmas tárolórészt biztosítva, valamint a gépészet itt kapott helyet.
Az impozáns kialakítású földszinten a vellness rész és a télikert-pihenőrész került kialakításra, ahol 6 fős jakuzzi, és egy 4 fős infra szauna került beépítésre, továbbá egy hűtőszekrénnyel felszerelt bárpult, egy zuhanyzó, egy WC helyiség kapott helyet.
Közvetlen kertkapcsolattal a nagy méretű pihenésre, grillezésre alkalmas teraszhoz.
A felső 23 m2-es galérián egy tágas pihenőhelyiség található.
A házhoz tartozó bokrokkal, fákkal, kerti tóval parkosított 822 nm-es, osztatlan közös telket használati megosztás szabályozza.
Az udvaron kis faház alkalmas a kerti szerszámok tárolására.
Igény esetén a vellness ház, nyaraló elé lakóingatlan is építhető.
Zalakaros az autópálya lehajtótól 8 km-re fekszik, közúton és tömegközlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető. Az ország minden pontjáról és külföldről is érkeznek vendégek, hogy megismerjék a TERMÁLFÜRDŐ gyógyító hatását.
Zalakaros 2002-ben elnyerte Európa virágos városának díját.
Szőlőhegyek, gyümölcsöskertek ölelik körül, virágos, gondozott sétányain kellemes a séta, a testet, lelket gyógyító élményfürdőzés után. Az aktív élet szerelmesei is megtalálhatják maguknak a megfelelő elfoglaltságot e kedves kisváros falai között és környékén.


Elhelyezkedés

Zalakaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632518


+36 30

Ingatlannet kód: NET6632518


Az általad megtekintett eladó zalakarosi nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m², míg a hozzá tartozó teleké 822 m². További jellemzői: az építés éve 2007. A nyaraló ára 48,9 millió Ft, négyzetméter ára 669 863 Ft, ami a zalakarosi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Kárpáti Csaba hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632518. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalakaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.