star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Zalakaros

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 178 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó nyaraló Zalakaros

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 178 m² telek

  • Eladó nyaraló Zalakaros

  • 150m²


Ár:

44 900 000 Ft

Szobák száma
4

Az ingatlanról:

KIEMELT MEGBÍZÁS!

Zalakaroson, a fürdőtől tíz perces séta távolságra ajánlom figyelmükbe ezt a tégla építésű nyaralót. Kiváló szerkezeti állapotú, de némi felújítást igényel. Négy szoba, három fürdő szoba. Összközműves, gáz-cirkó fűtéssel. A nappaliban egy szép épített kandalló. Kertje parkosított, bekerített. Csendes, nyugodt környék, zsákutca vége. Kiadásra és nyaralónak is kiváló. Tetőszerkezete jó állapotú. Fa nyílászárók.

-összközműves nyaraló
-tíz perc séta a fürdőtől
-nyugodt, csendes, biztonságos környék

1962-ben termálvizet találtak a településen, és 1965-ben megnyílt a gyógyfürdő, melyet fennállása óta több mint 20 millió pihenni, gyógyulni vágyó ember keresett fel. A település és az üdülőterület fejles-ztését és rendezését szolgáló tervek 1969-70-ben készültek el (ZALATERV/Kiss Tamás). A fürdőnek köszönhetően beindult az idegenforgalom. A Zalakarosi Üdülőterületfejlesztési Bizottság hatékony irányításával szervezett fejlesztés, gyors fejlődés indult meg. Zalakaros 1984-ben kapott nagyközségi rangot. 1987-ben új óvoda, illetve gázvezeték-hálózat, majd 1990-ben új iskola létesült. Zalakaros a rendszerváltás után is jelentős idegenforgalmi központ maradt, ám a térségben megjelenő újabb gyógyfürdők komoly konkurenciát jelenthetnek az 1997-ben városi rangot kapott településnek.
A település a legkönnyebben a Galambok és Zalaapáti közt húzódó, észak–déli irányú 7522-es úton érhető el, de Zalakomárral is összeköti egy mellékút, a 7521-es út. Egy szakaszon a közigazgatási területének határvonalán fut a Zalakomár-Nagykanizsa közti 7511-es út. A várostól délre, mintegy 5 km-re fut a 7-es főút, valamint ettől pár km-re délebbre az M7-es autópálya. Az autópálya 191 km-es szelvényénél található a Zalakaros-Zalakomár lehajtó.
A városban autóbusz-állomás üzemel, amelynek elsősorban a távolsági közlekedésben van fontos szerepe. A legfontosabb járatok Budapest, Hévíz, Keszthely, Marcali, Nagykanizsa, Veszprém, Zalaegerszeg és Zalakomár felől érkeznek.

HÍVJON BIZALOMMAL
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
1m²
Fürdőszoba
1m²
Fürdőszoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²

Elhelyezkedés

Zalakaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632605


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632605

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalakarosi nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 178 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fűtés típusa cirkófűtés. A nyaraló ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 299 333 Ft, ami a zalakarosi átlaghoz képest 46%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vasas András referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632605. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalakaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.