star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Abaliget

  • 310 000 m²

    alapterület

Vételár:

900 millió Ft

Eladó üzleti Abaliget

  • 310 000 m² alapterület

  • Eladó üzleti Abaliget

  • 310 000m²


Ár:

900 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Eladó Baranya megyében, Pécstől mindössze 15 km-re, Orfű külterületén, Orfű és Abaliget közötti részen egy több, mint 31 hektáros (összesen 311.165 m2) területen, csodaszép természeti környezetben fekvő lovastanya. Zöldövezeti elhelyezkedése mellett jó infrastruktúrával rendelkező terület. Az ingatlan 1995-ben épült, amelyet folyamatosan fejlesztettek - panzió, étterem, lovarda, gazdasági épületek és a területen önálló családi ház is található.

A lovasfarm kizárólag a hozzátartozó családi házzal együtt eladó!

A panzió hasznos alapterülete a nyári étteremmel együtt: 1655 m2 24 szobával 2-4-ágyas szoba (98 főig) A meglévő 24 szoba minőségi fejlesztésének keretében burkolatcsere, festés, belső nyílászáró csere történt, az összes meglévő fürdőszoba teljes körű felújításon esett át, az épületgépészeti szerelvények cseréjét is beleértve. A megvalósított beruházás keretében a földszinten, az oldalsó bejárathoz legközelebbi eső szobából kialakításra került egy akadálymentesített szoba és egy fürdőszoba (vészcsengő, kapaszkodó), illetve a helyszínrajzon is feltüntetett akadálymentesített parkoló is kialakításra került. A közösségi terekben, folyosó, társalgó, lépcsőház, konferenciaterem, pinceszinten elhelyezkedő játszószoba is új festést kapott, egy részében pedig burkolatcsere is történt. A Panzió épület új külső homlokzat festést kapott, az energetikai hatékonyságon belül pedig a külső nyílászárók cseréje történt (ablakok, bejárati ajtók), illetve megújuló energián belül egy 14 kW napelemes rendszer került telepítésre a panzió közvetlen közelében található istálló tetejére. A meglévő szobák belső megjelenésének korszerűsítése mellett televíziók és mini hűtő beszerzése is megvalósult, új szolgáltatásokhoz kapcsolódóan kerékpárok és gyermekek számára kültéri játékok kerültek beszerzésre. A kertben található 113,33 nm kert terasz-pavilon új zsindelytetőt kapott. A meglévő konyha technológiánkat pedig egy új kombi-sütővel egészüli ki. A panzió-étterem, földszintjén konferencia terem, apartmanok lent és tetőtérben is, alagsorában közösségi helyiségek, kondi terem, fallabda, darts, csocsó, ping-pong, szauna stb.

45 férőhelyes étterem,
146 fős különterem (konferenciák, csapatépítők, esküvők rendezésére),
50 fős zárt terasz,
70 fős nyári étterem rész,
80-90 fő részére alkalmas nyitott rész.

A panziótól keleti irányban a központi istálló épületben 18 bokszos lóistálló, a hozzá tartozó kiszolgáló részekkel kapott helyett. 18 férőhelyes állásos istálló is található. Terménytároló épület, tetőterében személyzeti pihenő szobákkal lett kialakítva. Másik épületrészben személyzeti öltöző rész, önálló épületben tágas szénatároló, mellette egy nyitott és fedett lovaskocsi tároló, illetve egy kisebb fedeles lovarda rész is található.

Kültéren szabadtéri kemence - malacsütő, látványkonyha, sörcsap, grillező, gyerekeknek játszótér, nyári étterem rész, kültéri sakk, tekepálya, lovas pálya, díjugrató pálya, gokart pálya, go-fánk pálya, medence, kerékpárok, erdei védőhálós kötélpálya, futball pálya, felfújható ugráló domb, póni jártató és saját halastó is helyet kapott.

a családi ház: 355 m2 Erről csak pár nap múlva lesznek képeim és pontos adataim.
Ár: 900 millió Ft


Elhelyezkedés

Abaliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619725


+36 30

Ingatlannet kód: NET6619725

A szállodáról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 310 000 m². A szálloda ára 900 millió Ft, négyzetméter ára 2 903 Ft. Az ingatlant Multi Home Zrt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619725. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Abaliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.