star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Bakonybánk

  • 150 m²

    alapterület

Vételár:

13 millió Ft

Eladó üzleti Bakonybánk

  • 150 m² alapterület

  • Eladó üzleti Bakonybánk

  • 150m²


Ár:

13 000 000 Ft

Építés éve
1992
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Vendéglátó egység, dohánybolt pályázati lehetőséggel!

Eladóvá vált Bakonybánk egyetlen vendéglátó egysége, a benne működő dohánybolttal együtt, 1175 m2 területtel. Az épület szerkezete fa (szigetelt), beton alappal. A mosdó helyiségek már téglából épültek. Víz, villany, csatorna van, gázcsonk a telken belül található. Fűtésről egy vegyestüzelésű kazán gondoskodik, a hőleadók radiátorok, valamint a vendégtérben található egy darab hűtő-fűtő klíma. Az épületben nagy, tágas terek található, sok ablakkal, ezért az minden napszakban világos.A nagyeremben -annak mértéből adódóan- lehetőség van nagyobb családi összejövetelek, falunapi- vagy bármilyen rendezvények lebonyolítására. A jó időben pedig a teraszon fogyaszthat, beszélgethet a vendég.

A vendéglátó egység és a dohánybolt jelenleg is jól működik, állandó vendégkörrel, valamint az átmenő forgalomnak köszönhetően, többen megállnak egy frissítőre, melegszendvicsre.

Kinek ajánlom?
Aki új lendülettel és ötletekkel , de továbbra is a vendégek igényeinek figyelembevételével egy nagyon jó központi közösségi helyet tud működtetni a településen.

Hívjon bizalommal !Az ingatlan rugalmas időpontokban megtekinthető és rövid időn belül birtokba vehető.

Referencia szám: VL028099-IN


Elhelyezkedés

Bakonybánk


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6559909


+36 70

Ingatlannet kód: NET6559909

A vendéglátói ingatlanról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fal építési anyaga fa, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A vendéglátói ára 13 millió Ft, négyzetméter ára 86 667 Ft. Az ingatlant Németh Gyöngyi referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6559909. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bakonybánk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.