star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Balatonboglár

  • 570 m²

    alapterület
  • 12

    szoba
  • 1 099 m²

    telek

Vételár:

139 millió Ft

Eladó üzleti Balatonboglár

  • 570 m² alapterület
  • 12 szoba
  • 1 099 m² telek

  • Eladó üzleti Balatonboglár

  • 570m²


Ár:

139 000 000 Ft

Építés éve
1983
Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG NÁLUNK!
A Lido Home Balatonboglár Ingatlaniroda megvételre kínálja Balaton part közvetlen közelében található ingatlant.- A felújítandó állapotú épülettel rendelkező ingatlan kiváló lehetőség befektetésre, több lehetőség is adott az ingatlan hasznosításához.
A LIDO HOME BALATONBOGLÁR INGATLANIRODA által kínált BALATONBOGLÁRI IRODAHÁZ jellemzői:
- A hivatalosan "kivett irodaépület"-ként nyilvántartott ingatlan Balatonboglár főútja mellett, a Jankovich-telep településrészén helyezkedik el.
- Az ingatlantól 300 méterre nagy területen elhelyezkedő kellemes fekvésű szabad strand. -Város központ 1300 méterre, vasútállomás 1000 méterre található, a kikötő 1700 méter közúton.
- 1099 m2-es telken az épület 1983-ban épült, tégla falazattal. -Két szinten 570 m2 került beépítésre.
- Az ingatlan hirdetett irányára nettó ár, az áfát nem tartalmazza.

- Állapota felújítandó, ugyanakkor szerkezetileg stabil, masszív téglaépület.- Villany és víz közművek bevezetve, csatorna a telekterületen belül található, gáz az ingatlan előtt az utcában.
- Az épület mindkét szintjén tágas terekkel és számos kisebb helyiséggel egyaránt rendelkezik.- A nagy méretű nyílászárók és üvegportálok révén az épület belseje világos és tágas hatású.
- Kialakítása végett kiválóan alkalmas üzleti beruházásra. Elsősorban társasháznak, apartmanháznak, de panziónak, üzletháznak is átalakítható.
- Parkolás a telken belül, az épület mellett megoldható.
- Az ingatlan 1 tulajdonossal rendelkezik, per- igény és tehermentes. Előzetes egyeztetés után személyesen is megtekinhető, bejárható.
- Hirdető kollégánk az ingatlanhoz teljes dokumentációval rendelkezik, cégünk a vásárláshoz - amennyiben szükséges - hitel, építészeti-kivitelezési és biztosítási tanácsokkal is szolgálhat.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált BALATONBOGLÁRI IRODAHÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Balatonboglár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6232105


Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


39 900 000 Ft

Balatonboglár

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 67m²

159 000 000 Ft

Balatonboglár

  • Alapterület: 200m²

189 000 000 Ft

Balatonboglár

  • Alapterület: 200m²
Az általad megtekintett eladó balatonboglári üzlethelyiség 12 szobával rendelkezik (ebből 12 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 570 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 099 m². További jellemzői: az építés éve 1983, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa nincs. Parkolási lehetőség: udvarban. Az üzlethelyiség ára 139 millió Ft, négyzetméter ára 243 860 Ft, ami a balatonboglári átlaghoz képest 68%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Meiszter Andrea referens a Lido Home Balatonboglár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6232105. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonboglár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.