star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Bánk

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 m²

    telek

Vételár:

22,9 millió Ft

Eladó üzleti Bánk

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 m² telek

  • Eladó üzleti Bánk

  • 52m²


Ár:

22 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2000
Ingatlan állapota
felújított

A beltér:

Eladó lakóház és/vagy üzleti lehetőség, Bánkon!

Jelen hirdetés tárgya egy kétszintes lakóház alsó szintje, mely 52 m2 alapterületű: nagy üzlethelyiség, egy félszoba, wc, fürdő beosztású. Lakóházként is használható, ebben az esetben az üzlethelyiség helyett nagy amerikai konyhás nappali alakítható ki.

Az épület külön bejárattal rendelkező felső szintje is eladó (45 m2, két háló, nappali, konyha), így saját vállalkozását akár az otthonából, egy emeletnyi távolságra is tudja működtetni.

A kétszintes épülethez tartozó telek 184 m2-es része ügyvédi használati megosztással használható.

A ház 2000-ben épült, a közkedvelt üdülőhelyen, ahol a nyári szezont gazdag kulturális program is kíséri. Kellemes környezetben töltheti a nyári időszakot, vagy akár az egész évet, ha vágyik a vidéki nyugalomra. Jó állapotú, költözhető, használatba vehető. A tótól pár perces séta távolságra található.
Most rendkívül kedvező áron lehet Öné ez a lehetőség, ne hagyja ki!
Kedvező ár: 22,9 M Ft.


Elhelyezkedés

Bánk


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6601445


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6601445

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó bánki üzlethelyiség 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). Az üzlethelyiségről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az üzlethelyiség ára 22,9 millió Ft, négyzetméter ára 440 385 Ft. Az ingatlant Horchy Krisztina referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601445. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bánk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.