star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budaörs

  • 432 m²

    alapterület

Vételár:

220 millió Ft

Eladó üzleti Budaörs

  • 432 m² alapterület

  • Eladó üzleti Budaörs

  • 432m²


Ár:

220 000 000 Ft

Építés éve
1991
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Budaörs központi részén, a Nefelejcs utcában utcai bejáratos üzlethelyiség eladó. Korábban bankfiókként üzemelt.

Az üzlet 3 szinten helyezkedik el és 3 bejárattal rendelkezik. A társasháztól teljesen külön álló. Az emeleti rész önálló lépcsőházból közelíthető meg.
Szintenként 180 nm, illetve a pince szint 60 nm.

A pincerész korábban irattárként funkcionált,
A földszinti részen található a bankfiók
Az emeleten irodák és a hozzá kapcsolódó szociális helyiségek.

Elhelyezkedése miatt, irodának és üzletnek is kiváló választás lehet. Budaörs ezen részén található minden fontos intézmény. Üzletek, bankfiókok, irodák. A városban ennél frekventáltabb helyet nehéz találni.

Jól megközelíthető helyen található. Buszmegálló rövid sétával elérhető. Parkoló az üzlet előtti részen található (ingyenes).


Elhelyezkedés

Budaörs, Városközpontban


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6274619


+36 30

Ingatlannet kód: NET6274619


Az üzlethelyiségről 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 432 m². További jellemzői: az építés éve 1991, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 220 millió Ft, négyzetméter ára 509 259 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bodzsár Ágnes referens a Max Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6274619. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.