star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Dunakeszi, Duna-part

  • 440 m²

    alapterület

Vételár:

616 millió Ft

Eladó üzleti Dunakeszi, Duna-part

  • 440 m² alapterület

  • Eladó üzleti Dunakeszi, Duna-part

  • 440m²


Ár:

616 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Eladó Dunakeszin egy Örök Dunai Panorámás Ingatlan, közvetlenül a Dunaparti sétányon.
Alapterülete 440nm, amely egy 2219nm-es telken helyezkedik el. Jelenleg Étteremként, illetve Panzióként van kialakítva, berendezve, amely 2003-ban nyitatta meg kapuit. Az étterem belső tere 60-70 fő befogadására alkalmas. A gyönyörű, egyedi, mindenkit ámulatba ejtő terasza szintén 60 fő kényelmes fogadására tökéletes megfelelő. Az étterem belső tere a melegséget árasztó fa berendezéssel és az igényes kiegészítőkkel egy rendkívül kellemes időtöltést biztosít. A kandalló hangulatáról nem is beszélve.
Az étteremben kialakításra került egy melegkonyha, tálaló, élelmiszer raktár, iroda, öltöző, mellékhelyiség.
Az étteremhez tartozik 7 db panzió szoba, mely 15 férőhelyes. A szobák egyszerűen, de szintén igényesen berendezettek, minikonyhával, légkondicionálóval, hűtőszekrénnyel, víz forralóval, kenyérpiritóval, széffel ellátottak és terasz kapcsolatosak. A nyugodt, kényelmes pihenés garantált. A vendéglátó egységhez tartozik egy hátsó, zárt udvari beállóhely is, amely 15 gépjárműnek beállási lehetőséget nyújt. A helységek melegét 3db gázkazán biztosítja, radiátorok által leadott hővel, továbbá hűtő-fűtő klíma.
Az Étterem és a Panzió az összes benne található berendezéssel együtt eladó.
REMEK Üzleti Lehetőség!
A vendéglátó egység, több, mint 20 éve működő, rendkívül ismert nem csak helyben, hanem a vonzáskörzetében is.
Amennyiben felkeltette érdeklődését szívesen bemutatom, tekintsük meg együtt.

További információval kapcsolatban keressen bizalommal.
Pataki Klára


Elhelyezkedés

Dunakeszi, Duna-part


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619098


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619098

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

A vendéglátói ingatlanról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 440 m². A vendéglátói ára 616 millió Ft, négyzetméter ára 1 400 000 Ft. Az ingatlant Pataki Klára referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619098. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi, Duna-part ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.