star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Eger

  • 70 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 m²

    telek

Vételár:

127 millió Ft

Eladó üzleti Eger

  • 70 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 m² telek

  • Eladó üzleti Eger

  • 70m²


Ár:

127 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2023

A beltér:

Eger belvárosának ikonikus vendéglátó helye, (volt Orient söröző) eladó. Ritka befektetési lehetőség. Akár bérlővel együtt, hosszútávú üzemeltetéssel.

Egyetemisták, turisták körében népszerű vendéglátóhely, a belső tér mellett a felújított zárt udvari terasz magával ragadja a vendégeket.

Igényesen, egyedi industrial stílusban felújítva és berendezve 1 éve.
Az ingatlan csak a berendezésekkel együtt eladó. A feltüntetett ár, csak az ingatlan vételára, a berendezés külön megállapodás tárgya.

Az ingatlant jelenleg is bérlik, üzemeltetik, minden engedéllyel rendelkezik, amennyiben befektetésként vásárolná meg az új tulaj, a jelenlegi bérlők tovább bérelnék.

Az ingatlan 70 m2 alapterületű. A homlokzati szigetelt nyílászárók a belső udvar felé teljesen nyithatóak. A belső udvarral a vendégtér bővíthető.

Menekülési útvonalak kiépítve, pult kialakítva. Egyedi industrial iparművészeti tárgyak. Jelenleg is üzemel. Közterület foglalással rendelkezik.

A helyet kivételessé teszi a belvárosban, hogy önálló ingatlan, nem társasházban található. Így házirend, SZMSZ nem korlátozza a működést. Jelenleg is hajnali 3-ig rendelkezik nyitvatartási engedéllyel.


Elhelyezkedés

Eger


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6658024


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


78 000 000 Ft

Eger

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 120m²

98 000 000 Ft

Eger

  • Szobák: 11
  • Alapterület: 330m²

399 000 000 Ft

Eger, Almagyar, Joó jános

  • Alapterület: 500m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6658024

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó egeri vendéglátói 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A vendéglátói ingatlanról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. A vendéglátói ára 127 millió Ft, négyzetméter ára 1 814 286 Ft, ami az egeri átlaghoz képest 67%-kal magasabb. Az ingatlant Takács Attila referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6658024. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Eger ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.