star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Encs

  • 222 m²

    alapterület

Vételár:

61,99 millió Ft

Eladó üzleti Encs

  • 222 m² alapterület

  • Eladó üzleti Encs

  • 222m²


Ár:

61 990 000 Ft

Az ingatlanról:

Eladó üzlethelyiség! Legjobb befektetés!!!
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye Encs városában eddig edzőteremként funkcionáló külön bejáratú első emeleti tégla építésű cseréppel fedett ingatlan vált eladóvá. A bejárati ajtó hőszigetelt műanyag fehér a lenti szinten, az emeleten a nyílászászárók hőszigetelt fa kialakításúak. A padlózat ipari pvc, illetve a vizes blokkokban kerámia. Fantasztikus környezet, csodaszép kilátással a környező hegyekre.
Külön bejáratú lépcsőházon keresztül juthatunk fel az emeletre. Az emeletről körpanorámás kilátásunk van a környező hegyekre. Szintén ezen a szinten kapott helyet a kazánház gáz cirkóval. Fontos megemlítenem, hogy az ingatlanban padlófűtés került kialakításra. Szintén ezen az oldalon kapott helyet egy szauna. Az ingatlan központi részén húzódik egy két helyiségből álló fürdőszobai rész egyéb helyiségekkel. Ahol a két fal mozgatásával két különálló lakrész is kialakítható. Ez nem nagy beruházás, mert a falak könnyű szerkezetűek. További négy lakrész kialakítható még ezen a szinten. Ajánlom befektetőknek.
Nézzük meg együtt, hogy milyen lehetőségek rejlenek ebben a 222 m2-nyi térben!
Encs járási központ, minden megtalálható, amire a mindennapi életben szükség van akár hivatalos ügyekben szeretnénk eljárni, akár mindennapi bevásárlásunkat intéznénk. Külön előnye, hogy mellette fut az M3-as autópálya, így fél órán belül Kassát és Miskolcot is elérjük.


Elhelyezkedés

Encs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6565379


+36 70

Ingatlannet kód: NET6565379

Az üzlethelyiségről 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 222 m². Az üzlethelyiség ára 61,99 millió Ft, négyzetméter ára 279 234 Ft. Az ingatlant Kovács Julianna referens a Kovács Julianna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6565379. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Encs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.