star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Esztergom, Pilisszentlélek

  • 104 m²

    alapterület

Vételár:

55 millió Ft

Eladó üzleti Esztergom, Pilisszentlélek

  • 104 m² alapterület

  • Eladó üzleti Esztergom, Pilisszentlélek

  • 104m²


Ár:

55 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

A Mi Kis Falunk (Esztergom-Pilisszentléleken) központi részén, SVEJK kocsmája néven szereplő vendéglátó egységének épülete eladó sorba került. A tulajdonos élettani változások miatt döntött a bejáratott, működő ingatlan eladása mellett. Az ingatlan paraméterei: alapterülete 104nm, négy helyiségből áll (26nm-es nagy terem, 17nm-es fogadó rész, 20nm-es pult és vendéghely, egy 22nm-es raktár, 19nm-es gang, plusz mellékhelyiség). A kert, telek mérete 1092nm, mely kerthelyiséget is magában foglal. Az ingatlan műszaki állapota megfelelő, kihasználtsága a filmnek köszönhetően rendben van. Az épület bővíthető, vendégszobák kialakítására van lehetőség. Közmű tekintetében villany, víz, csatorna van. A település a Pilis szívében helyezkedik el. Budapestről 25perc alatt elérhető közúton, Esztergom városa 15perc alatt. A gyönyörű fekvése, a természet közelsége, friss levegője kedvelt célponttá teszi az ingatlant keresők között. Ha ön lakhatását oldaná meg, de nem a nagyváros zaját keresi, vagy befektetne egy biztos piacon, akkor megfelelő célpont lehet ez az ingatlan. Jöjjön nézze meg, döntsön személyes megtekintés után, az ajánlat kedvező, kevés ingatlan kerül piacra a településen, éljen a lehetőséggel. Hívjon még ma.


Elhelyezkedés

Esztergom, Pilisszentlélek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607085


+36 20

Ingatlannet kód: NET6607085


A vendéglátói ingatlanról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m². A vendéglátói ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 528 846 Ft. Az ingatlant Bánszky Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607085. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom, Pilisszentlélek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.