star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Fonyód

  • 40 m²

    alapterület

Vételár:

26,9 millió Ft

Eladó üzleti Fonyód

  • 40 m² alapterület

  • Eladó üzleti Fonyód

  • 40m²


Ár:

26 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1990
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Fonyódon eladó Balaton és központ közeli, bejáratott üzlethelyiség.Az ingatlan 40 nm-es, felosztása: üzlettér, mellékhelyiség, zuhanyfülke, táróló került kialakításra.Az üzlethelyiségben minden közmű, ipari áram is megtalálható. Ingyenes parkolási lehetőség közvetlen az üzlet előtti közterületen. Ajánlom befektetés, vagy saját célra, akár bérbeadásra is kitűnő választás.Amennyiben kínálatom felkeltette érdeklődését, keressen elérhetőségeim egyikén a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Fonyód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6543293


+36 30

Ingatlannet kód: NET6543293

Az üzlethelyiségről 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. Az üzlethelyiség ára 26,9 millió Ft, négyzetméter ára 672 500 Ft, ami a fonyódi átlaghoz képest 55%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szétag Tímea referens a Fonyód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6543293. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fonyód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.