star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, II. kerület, Víziváros

  • 68 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 m²

    telek

Vételár:

199,9 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, II. kerület, Víziváros

  • 68 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 m² telek

  • Eladó üzleti Budapest, II. kerület, Víziváros

  • 68m²


Ár:

199 900 000 Ft

Építés éve
1890
Ingatlan állapota
felújítandó

A beltér:

RITKA LEHETŐSÉG!
Világörökségi helyszínen, a Duna part közelében, utcai bejáratú irodahelyiség eladó!

II. Víziváros legelegánsabb részén, a Bem rakpart egyik mellékutcájában, a Külügyminisztérium közvetlen közelében és a Parlamenttel majdnem szemben, 4,7 méteres belmagassággal rendelkező, reprezentatív adottságú, közvetlen utcai bejáratos, 68 nm alapterületű iroda, saját külön tároló helyiséggel együtt eladó.

A századfordulón, klasszikus polgári stílusban épült társasház, a Fő utca és a Bem rakpart között helyezkedik el, így több utcafronttal- és bejárattal is rendelkezik, ami az eladó ingatlan belső udvar irányából történő megközelíthetőségét is biztosítja.

Az iroda két legnagyobb alapterületű helyisége (~50 nm), négy nagyméretű ablakkal, és a bejárati ajtóval együtt, az utcafront felé néz, a külön mosdó és az ablakos étkezős konyha a belső udvar felé került kilakatásra.
Az ingatlanhoz tartozik egy belső térből elérhető tároló, amelyben egy riasztóval felszerelt, falba épített széf is található, valamint a belső lépcsőházban, az iroda másik bejárata mellett, egy jól pakolható külön bejáratú tároló is.

Az ingatlan 1998-ban történt felújítása során új vízvezetékek és csatorna, új villanyhálózat (számítógépes hálózattal együtt) is kiépítésre került, az irodatér padlója valódi faparketta és fényes gránit burkolatot kapott.
A felújításkor az utcai bajárat újra kialakításra került – az épület eredeti terveinek megfelelően -, egyedi gyártású üvegezett tömör fa ajtóval, telefonos beléptető rendszerrel, és az épület lábazatával harmonizáló tömör anyagból készült, Tardosi vörös márvány lépcsőkkel.

Az utcai homlokzat síkjában és az arra merőlegesen elhelyezett cégtábla is hivatalos engedéllyel rendelkezik, így az új tulajdonos számára is biztonsággal tovább használható.

A fűtésről jelenleg konvektorok gondoskodnak, de az ingatlanhoz tartozó saját kémény a cirkó fűtés kiépítését is lehetővé teszi, az épület falvastagságból adódóan kitűnő klímát biztosít nyáron is, de igény esetén a klímaberendezések felszerelése is megoldható.

Az ingatlan egy jelenleg is nyereségesen működő cég tulajdonában van, így a cég üzletrészével együtt eladó, a jelenleg is érvényes valamennyi működési engedélyével és összes berendezésével együtt.

További információkkal, alaprajzzal állok rendelkezésre!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Víziváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6489954


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6489954

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, vízivárosi üzlethelyiség 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 m². További jellemzői: az építés éve 1890, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Az üzlethelyiség ára 199,9 millió Ft, négyzetméter ára 2 939 706 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 67%-kal magasabb. Az ingatlant Honos Balázs referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6489954. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Víziváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.