star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Karcag

  • 198 m²

    alapterület

Vételár:

43,5 millió Ft

Eladó üzleti Karcag

  • 198 m² alapterület

  • Eladó üzleti Karcag

  • 198m²


Ár:

43 500 000 Ft

Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Karcagon egy jól bejáratott, jelenleg is működő Rendezvénytermet!

A remek elhelyezkedésű, 198 m2 nettó alapterületű ingatlan igen kedvelt a karcagiak körében. Az ingatlan vegyes falazattal épült. Fűtését gázkonvektorokkal oldották meg a tulajdonosok.
Számos helyiséggel rendelkezik, melyek nélkülözhetetlenek egy rendezvény gördülékeny lebonyolításának érdekében. A Táncterem-étkező 90-100 fő kényelmes elhelyezésére, szórakozására alkalmas. Külön helyiség szolgálja a menyasszony kényelmét az ünnepi alkalomra történő felkészülés során. Konyha, közlekedő és raktárhelyiségek biztosítják a nyugodt előkészületeket. A zenészeknek külön rész került kialakításra kissé elszeparálva a vendégektől. A mosdók épületen kívülről is megközelíthetők.
Az üzlethelyiségben két klíma szolgálja a nyári melegben a kellemes időt az egész éjszakás szórakozáshoz.
A Rendezvényház már jó előre le van foglalva minden hétvégére. Szoktak ballagásokat, esküvőket, szülinapi partykat tartani itt.
A gépkocsik parkolása a zárt udvarban, vagy közterületen, ingyenesen is lehetséges.
A Rendezvényházat F. And Fer Ingatlan és Hitelközvetítés kínálja eladásra, így érdeklődés esetén két telefonszámunkon tud egyeztetni időpontot a megtekintésre.
Irodánk komplex szolgáltatásában benne van a hitelezés is, így a vevőknek számos banktól tudunk ajánlatokat adni.

Várjuk megtisztelő hívását!


Elhelyezkedés

Karcag


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6578372


A vendéglátói ingatlanról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 198 m². A vendéglátói ára 43,5 millió Ft, négyzetméter ára 219 697 Ft. Az ingatlant FODOR ANDREA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578372. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Karcag ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.