star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Komárom

  • 53 m²

    alapterület

Vételár:

30,8 millió Ft

Eladó üzleti Komárom

  • 53 m² alapterület

  • Eladó üzleti Komárom

  • 53m²


Ár:

30 800 000 Ft

Az ingatlanról:

EXKLUZÍV ÜZLETI LEHETŐSÉG KOMÁROMBAN - ELADÓ SZÉPSÉGSZALON A MILLENNIUM ÜZLETHÁZBAN

A DOT-ING INGATLAN eladásra kínál egy 53nm-es ÜZLETHELYSÉGET Komárom belvárosi részén az Igmándi út 12. szám alatti MILLENNIUM ÜZLETHÁZ ELSŐ EMELETÉN.

AZ INGATLAN SZÁMOKBAN:
• 53 m² területen elhelyezkedő, tágas 21 m²-es fogadótér/recepció
• 2.8 m²-es elegáns teakonyha
• 3x7 m² kezelő helység
• 1.7m² személyzeti mosdó

AZ ÜZLETHELYSÉG:
Az 2020-as teljeskörű átalakítás során új helységeket alakítottak ki így 3 kezelő helység, egy személyzeti mosdó és egy teakonyha került kialakításra. és vízvezetékek kerültek beépítésre, valamint modern riasztórendszerhez szükséges előkábelezés megtörtént. Az épület pedig 8 cm vastag szigetelést kapott.

Az üzlethelység bejárata (alumínium, nagy üvegfelülettel , biztosítva a vonzó megjelenést) az üzletház folyosójáról közelíthető meg, belépve tágas, igényes, felújított belsőtér (recepció, előtér) van kialakítva, ami vonatkozik a szalon többi dolgozó helyiségére is.
Fűtése egyedi, hűtő-fűtő klíma, melegvizet villanybojler biztosítja.

Jelenleg az üzlethelyiség maximális kihasználtsággal működik. A szalon 55 m2-rére a közös költség 22.000.-Ft a felújítási alap 8.250.-Ft

A szalonban négy tevékenység működik:

1. MŰKÖRMÖS: A szalonban tapasztalt műkörmös várja vendégeit, hogy kielégítse minden igényüket a tökéletes manikűr és pedikűr terén. A legújabb trendeket és technikákat alkalmazva biztosítja, hogy minden vendég elégedetten távozzon, büszkén mutatva kezei és lábai ápolt megjelenését.

2. MASSZŐR: A kikapcsolódás és relaxáció szerelmesei számára a szalonban tapasztalt masszőr áll rendelkezésre. A szakember különféle masszázstechnikákkal és kezelésekkel gondoskodik arról, hogy a vendégek elengedhessék a mindennapi stresszt, és testük és lelkük teljes harmóniában lehessen.

3. MŰSZEMPILLÁS: A szalon a szép és dús szempillák szerelmeseinek is otthont ad. A műszempillás szakember magas színvonalú anyagokat és technikákat alkalmazva gondoskodik arról, hogy minden vendég ragyogó és vonzó tekintettel távozhasson. A szép szempillák kiemelik a szemek szépségét és kifejezőerejét.

4. KOZMETIKUS: A kozmetikus a szépségápolás terén nyújt segítséget. Arcápolás, bőrtisztítás, sminkelés és egyéb kozmetikai kezelések során a szakember segít abban, hogy a vendégek megőrizzék vagy felfedezzék szépségüket. A szép és egészséges bőr eléréséhez személyre szabott tanácsokkal és kezelésekkel állnak a vendégek rendelkezésére.

KÖRNYEZETI ADOTTSÁGOK:
Az ingatlan kiváló helyen található, a 2000-ben épült Millennium üzletházban. Az üzlethelység az 1871 m2-es, földszint-emelet-tetőtér beépítésű Millennium Üzletházban található (2900 Komárom, Igmándi u. 12.). A pláza jellegű üzletház klimatizált és akadálymentesített épület 41 üzlethelyiséggel, irodával. Az épületnek két bejárata van, az emeleti rész lépcsőn és lifttel is megközelíthető.

A környék kiemelkedően forgalmas és könnyen megközelíthető, ami előnyt jelent a vállalkozások számára. Több parkolási lehetőség áll rendelkezésre az ingatlan közelében, így ügyfelei és alkalmazottai is könnyen hozzáférhetnek.

GYORS ÉS KÖNNYŰ VÁSÁRLÁS:
• Az ingatlan tehermentes, így azonnal átvehető.

KINEK AJÁNLJUK:
• BEFEKTETŐKNEK: A befektetők számára is kiemelkedő lehetőséget kínál az ingatlan, mivel a három tevékenységet végző vállalkozók tovább bérelhetik a szalon egyes kezelőit. Ez hosszú távú és stabil bérleti lehetőséget teremthet, ami a befektetőknek stabil jövedelmet biztosíthat.

• Vállalkozóknak, akik igénylik az előkelő, jól látható elhelyezkedést

• Szépségszalonoknak, bemutatótermeknek, irodáknak, vállalkozóknak

• Azoknak, akik egy sokoldalúan felhasználható ingatlant keresnek

HÍVJON MINKET MOST:
Ha Önt is megragadta ez a páratlan lehetőség, és érdeklődik az ingatlan iránt, bátran keressen minket. Tekintse meg az ingatlant személyesen, és győződjön meg a magas színvonalú kivitelezésről!

Kapcsolat:
Farkas Gergely
E-mail: farkas.gergely@dot-ing.hu
Telefon: +36 30 322 1015

NE HAGYJA KI EBBEN A VILÁGOS ÉS KIFINOMULT ÜZLETHELYISÉGBEN REJLŐ LEHETŐSÉGET!

Ár: 30.800.000 Ft

Az üzlet berendezése a VÉTELÁR RÉSZEKÉNT a következőket tartalmazza:

• Előtér: Recepciós pult, körmös asztal, kanapé és hozzá tartozó asztal.
• 1-es kezelő: 2 db fali polc.
• 2-es kezelő: 2 db fali polc, kézmosó, komód.
• 3-as kezelő: 2 db fali polc, komplett kézmosó szekrény.
• Teakonyha: Komplett konyhabútor mosogató medencével.
• WC: Fali kézmosó szekrény.

Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Bankfüggetlen hitelügyintézési lehetőségek is rendelkezésre állnak.


Elhelyezkedés

Komárom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6596305


+36 30

Ingatlannet kód: NET6596305


Az üzlethelyiségről 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Az üzlethelyiség ára 30,8 millió Ft, négyzetméter ára 581 132 Ft, ami a komáromi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Farkas Gergely referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596305. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Komárom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.