star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Köröstarcsa

  • 176 m²

    alapterület

Vételár:

12 millió Ft

Eladó üzleti Köröstarcsa

  • 176 m² alapterület

  • Eladó üzleti Köröstarcsa

  • 176m²


Ár:

12 000 000 Ft

Építés éve
1965
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Eladó Köröstarcsán, Békéscsabától 27 km-re egy 176 nm-es komplex üzletház. A vegyes falazatú ingatlanban több üzlethelyiség, raktár, eladótér, iroda, közlekedő, WC is kialakításra került. Akár 3 különböző profilú üzlet üzemeltetésére is alkalmas. Gáz-konvektor fűtésű, összközműves. Kiváló helyen, közvetlenül a 47-es út mellett található, így akár befektetésnek is kiváló lehetőség. Az ingatlanhoz nagy, 1439 nm-es telek tartozik, mely további lehetőségeket hordoz magában, akár parkoló is kialakítható, de az üzlet előtt is lehet parkolni. A tulajdoni lap szerint kivett lakóház, udvar, gazdasági épület, így kis átalakítással akár családi otthonnak is kiváló! Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Vállalkozói és vállalati hitel ügyintézését is vállalom! Babaváró hitel és falusi CSOK - megfelelő személyi feltételek esetén - igénybe vehető!


Elhelyezkedés

Köröstarcsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632428


Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632428

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az üzlethelyiségről 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 176 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. Az üzlethelyiség ára 12 millió Ft, négyzetméter ára 68 182 Ft. Az ingatlant Janó Istvánné referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632428. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Köröstarcsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.