star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Miskolc

  • 254 m²

    alapterület

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó üzleti Miskolc

  • 254 m² alapterület

  • Eladó üzleti Miskolc

  • 254m²


Ár:

79 900 000 Ft

Építés éve
1915
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Eladó egy forgalmas üzletházban lévő, 254 m2 alapterületű, 3 egységből álló bejáratott üzlethelyiségek berendezéssel, kiváló helyen Miskolc- Vasgyár III. kerületében, egy nagy forgalmú téren, a busz és villamos megálló közvetlen közelében!!! A 3 üzlethelyiségből kettő évek óta fix bérlőkkel üzemel, akik nagy forgalmat bonyolítanak és szívesen bérelnék/üzemeltetnék tovább a helyiségeket! Az egyikben egy közkedvelt bisztró, a másikban pedig egy ABC működik, a harmadik kis üzlet egyelőre nincs kihasználva, de akár pékségnek, szépségszalonnak kiválóan alkalmas és további hasznot termel majd tulajdonosának! A három üzlethelyiség együttes kiadásával akár 10 %-os hozam is elérhető! A térség fejlődik, a közelben új irodák, lakások épülnek, mely tovább növelik majd az üzletek forgalmát. A terület rehabilitálása is folyamatban van, ami a későbbiek folyamán értéknövekedést eredményez majd! Ha szeretne egy hosszú távon jövedelmező befektetést, mely értéke idővel csak növekedni fog hívjon bizalommal és tájékoztatom a részletekről! Tel.: Az ingatlan vételára: 101 473 000 FT vagy céges vásárló esetén a fordított áfa szabály szerint 79 900 000 FT (+áfa).


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6601321


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6601321

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az üzlethelyiségről 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 254 m². További jellemzői: az építés éve 1915, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. Az üzlethelyiség ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 314 567 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Lukács Ágota referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601321. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.