star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Nagylengyel

  • 500 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 744 m²

    telek

Vételár:

89,5 millió Ft

Eladó üzleti Nagylengyel

  • 500 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 744 m² telek

  • Eladó üzleti Nagylengyel

  • 500m²


Ár:

89 500 000 Ft

Építés éve
1989
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #163744 hivatkozási számú NAGYLENGYELI SZOLGÁLTATÓ EGYSÉG.

Cím: Nagylengyel központjában, frekventált helyen, Zalaegerszegtől karnyújtásnyira található ez a közel 600 nm nagyságú vendéglátóegység, amely egy hatalmas, 3000 nm-es zöld területen helyezkedik el.

Jellemzők:

* A vendéglátóegység területe 500 nm, és minden kényelmet és felszerelést nyújt egy sikeres üzlet vezetéséhez. Kialakításra került egy vendéglő, konyha, téliesített terasz, valamint külön vizesblokkok stb.
* A komplexum tartalmaz egy 80 nm-es lakrésszel is, amely lehetőséget ad a tulajdonosnak, hogy akár az épület közelében lakjon, így könnyebben és kényelmesebben irányíthatja az üzletet.
* A háromszintes épületnek több funkciót is betöltött az évek során. Híres helyszín volt hatalmas bulik, esküvők, és egyéb rendezvények számára. Akár 650 fő befogadására is alkalmas, ami hatalmas lehetőséget kínál a rendezvényszervezés és a vendéglátás terén.
* Az épületet eredetileg 1989-ben építették, de utoljára 2010-ben frissítették és kibővítették, így korszerű és felkészült az új tulajdonosra váró kihívásokra.

A hatalmas zöld terület egykor lóistállónak is szolgált, és még mindig található rajta lókarám, amely lehetőséget kínál különféle állatok tartására vagy akár lovasturizmus fejlesztésére.

Ha valaha is vágytál arra, hogy saját vendéglátó egységed legyen, vagy keresel egy befektetési lehetőséget a vendéglátás és rendezvényszervezés területén, akkor ez az ingatlan számos lehetőséget rejt magában!

Ne habozz, keress bátran, hogy együtt megnézzük az ingatlant, és válaszoljak minden kérdésedre! Gyere, és vedd meg ezt a lenyűgöző és nagy múltú vendéglátó egységet Zalaegerszeg közelében!

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ NAGYLENGYELI SZOLGÁLTATÓ EGYSÉG, vagy bármely más SZOLGÁLTATÓ EGYSÉG és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #163744

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A SZOLGÁLTATÓ EGYSÉG VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Nagylengyel


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6546947


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6546947

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagylengyeli vendéglátói 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A vendéglátói ingatlanról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 500 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 744 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A vendéglátói ára 89,5 millió Ft, négyzetméter ára 179 000 Ft. Az ingatlant Bencik Márton referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6546947. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagylengyel ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.