star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Nagyvázsony

  • 648 m²

    alapterület
  • 8

    szoba

Vételár:

219 millió Ft

Eladó üzleti Nagyvázsony

  • 648 m² alapterület
  • 8 szoba

  • Eladó üzleti Nagyvázsony

  • 648m²


Ár:

219 000 000 Ft

Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

Több lábon álló, családi vállalkozást kínálok megvételre, kedvező áron.

Elhelyezkedés: A Vázsonyvölgy Vendégház-Vendéglő Nagyvázsonyban található, mindössze 200 méterre a Kinizsi vártól. Ez egy történelmi település, amely vonzó hely a turisták számára.

Közlekedés: Az üzlet jól elérhető, és a Balatontól mindössze 14 perc autóval. Emellett a kéktúra és a Szent Jakab túra útvonal is áthalad az ingatlan közelében, ami turisták számára előnyös.

Befogadóképesség: A vendéglőnek belső helyisége 40 fő számára, a reggeliző 20 fő számára, és a terasz 40 fő befogadására alkalmas. A vendégház nyolc szobája 16 fő elszállásolására lett kialakítva, mindegyik szobában tágas fürdőszoba és HD TV talál ható. A szobák pótágyazhatók.

Felszereltség: Az üzlet rendelkezik HAACP engedéllyel és komplett konyhával, valamint pizza sütő berendezéssel. A fűtést-hűtést minden szobában levegő-levegő hőszivattyú biztosítja. 
Emellett van egy különálló 55 m², összkomfortos lakóház is az ingatlanon és a személyzet részére egy négyágyams apartman, ami szintén kiadható.

Energia ellátás: Egy tetőre felszerelt 16 KW-s napelemrendszer biztosítja. Szükség esetén, egy új kondenzációs gázkazán is rendelkezésre áll.

Biztonság: Az ingatlan ki van építve biztonsági intézkedésekkel, mint például kerítés riasztóberendezés és kamera rendszer.
Az eladási ár a teljes berendezéssel együtt értendő., Budapesti lakást vagy Dunakeszi, Gödi házat beszámítok.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Panorámás.


Elhelyezkedés

Nagyvázsony, Sörház utca 2/A


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645945


Vázsonyvölgy vendéglő - Fogadó

Vázsonyvölgy vendéglő - Fogadó

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645945

Vázsonyvölgy vendéglő - Fogadó

Vázsonyvölgy vendéglő - Fogadó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Az általad megtekintett eladó nagyvázsonyi (Sörház utca 2/A) szálloda 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A szállodáról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 648 m². A szálloda ára 219 millió Ft, négyzetméter ára 337 963 Ft. Az ingatlant Vázsonyvölgy vendéglő - Fogadó referens az Otthon Csoport irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645945. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyvázsony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.