star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Naszály

  • 85 m²

    alapterület

Vételár:

13,5 millió Ft

Eladó üzleti Naszály

  • 85 m² alapterület

  • Eladó üzleti Naszály

  • 85m²


Ár:

13 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Alkalmi vétel befektetők részére is!Megvételre kínálok Naszályon egy olyan vendéglátó egységet, ami akár saját funkciójában is tovább üzemelhet, akár munkásszállóvá, vagy családi házzá átalakítható. Az ingatlan közvetlen szomszédjában egy jelenleg is működő munkásszálló üzemel.Az ingatlan Lf3 besorolási övezetbe tartozik: -A falusias lakóterület legfeljebb 4,5 m-es épületmagasságú lakóépületek, mezőgazdasági építmények, továbbá a lakosságot szolgáló, környezetre jelentős hatást nem gyakorló kereskedelmi szolgáltató építmények elhelyezésére szolgál.
A tetőszerkezet 100-as e-gerendás, szigetelt, az épület belül gipszkarton, kivül hungarocell szigeteléssel van ellátva.
A vendégtérben 1,5 m-es lambéria borítja a falat és járólappal burkolt. A többi helyiség linóleumos. Fa nyílászárók vannak az épületben, az ajtók és ablakok is ráccsal védettek.
Az ingatlan első része, ahol a vendégtér, vendégmosdók, iroda található, téglából épült, a hozzáépített hátsó részben, ahol az áruszállító folyosó, személyzeti mosdó és WC, valamint a raktár található, az vas szerkezetű.
Fűtése gázkonvektorral megoldott.
Az ingatlan frekventált helyen található, és teljes berendezéssel együtt várja új tulajdonosát!


Elhelyezkedés

Naszály


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644100


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644100

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
A vendéglátói ingatlanról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A vendéglátói ára 13,5 millió Ft, négyzetméter ára 158 824 Ft. Az ingatlant Gottfried Marianna referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644100. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Naszály ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.