star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Pusztaszentlászló

  • 102 692 m²

    alapterület

Vételár:

580 millió Ft

Eladó üzleti Pusztaszentlászló

  • 102 692 m² alapterület

  • Eladó üzleti Pusztaszentlászló

  • 102 692m²


Ár:

580 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Eladóvá vált egy Termálfürdő Zala megye közepén, lankás dombok ölelésében, Zalaegerszeg és Nagykanizsa között félúton!

A pusztaszentlászlói Aqua Barbara Termálfürdő és Kemping 102.692 m2-en terül el rendezett, parkosított, körbekerített területen. A létesítmény 1000 m2 épületegyüttest, 6 medencét, 250 fő befogadására alkalmas kempinget, 54 db lakókocsibeállót takar.

A Termálfürdő saját termálkúttal rendelkezik, melyből 48,5 C fokos "közepes ásványianyag tartalmú lágy, nátrium-hidrogénkarbonátos jellegű, fluoridos hévíz" tör elő. A termálkút vízjogi üzemelési engedéllyel rendelkezik.

A létesítmény jó állapotban van, műszakilag teljesen felszerelt, téli időszakban is használható, jelenleg nem üzemel.
Az alábbi épületek kerültek felépítésre: fogadó épület, főépület, büfék, pavilon, mosó, vasalóépület, főző-mosogató épület, szabadtéri étkező védtetővel, kemping vizesblokk, lakókocsi beálló, fúrt kút, garázs, kemping, étkező-társalgó sátor, prkoló, termálkút, valamint lakások.

A főépületben öltözők, fedett medence, vendéglátóegyég, valamint 2 lakás került kialakításra. Az épület egyik szárnya az új tulajdonos elképzelésének megfelelően alakítható ki (további lakások, vagy privát sauna stb). A főépületben kapott helyet a szauna, a gőzkabin és a jakuzzi is.

A termálfürdő területén 6 medence épült 1162 m3 medence térfogattal: 3 gyógy (ülő, zárt, nyitott), valamint a sportmedence és 2 gyermekmedence különféle vízielemekkel, így a család minden tagja kikapcsolódhat és élvezheti a nátriumhidrogén-karbonátos gyógyhatású hévíz jótékony hatását.

A Termálfürdő szomszédságában a Kemping kínál szálláslehetőséget. A 250 férőhelyes kempingben 54 lakókocsi-beállóval, egyedi víz-, villanycsatlakozással, internet elérhetőséggel, büfés vendéglátóegységekkel, ingyenes parkolással áll rendelkezésre.

Az 580 millió forintos vételár az épületen kívül magában foglalja a fürdő közvetlen környezetében elterülő közel 30 ezer négyzetméternyi, művelési ág alól kivett, belterületi beépítetlen területet is. A jelenlegi tulajdonos itt korábban egy gyógyszálló kialakítását tervezte.

A termálfürdő komplexum befektetési célra kiválóan alkalmas, a fürdő újbóli megnyitásával és a kemping újraindításával jelentős bevételre tehet szert a befektető, valamint a terület tovább fejleszthető, akár gyógykomplexum, akár szálloda építésével.

Az ingatlan értékét tovább növeli, hogy a pusztaszentlászlói halastó a létesítmény közvetlen közelében található, így a horgászat szerelmesei is megtalálják a szabadidő hasznos eltöltésére a lehetőséget. De túrázni, kirándulni, biciklizni is lehet ebben az idilli környezetben, ahol erdők, mezők nyújtanak további lehetőséget a kikapcsolódásra. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365832


Elhelyezkedés

Pusztaszentlászló, Pusztaszentlászló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6644945


+36 70

Ingatlannet kód: NET6644945

A vendéglátói ingatlanról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 102 692 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A vendéglátói ára 580 millió Ft, négyzetméter ára 5 648 Ft. Az ingatlant Juhász Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644945. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pusztaszentlászló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.