star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Szeged, Belváros

  • 100 m²

    alapterület

Vételár:

73,9 millió Ft

Eladó üzleti Szeged, Belváros

  • 100 m² alapterület

  • Eladó üzleti Szeged, Belváros

  • 100m²


Ár:

73 900 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Az ingatlan adatai: Szeged – Belváros, Tisza Lajos krt-i, 100 m2-es, földszinten található, szép állapotú, nagy kirakatokkal rendelkező üzlethelyiség tulajdonjoga eladó! Helyiségek: ügyféltér, iroda, teakonyha, WC, folyosó és 2 db raktár. Fűtése: házközponti, gázfűtéses. A rezsiről részletes táblázatot tudunk mutatni!

Kinek ajánlom?
Nincs külön szabályozva, hogy milyen tevékenységet lehet folytatni, ezért bármilyen vállalkozásnak új otthont adhat az üzlethelyiség! Alkalmas lehet pl. élelmiszerboltnak, kávézónak, pékségnek, gyorsétteremnek, irodának, szépségszalonnak…stb. Jelenleg bérlő van az ingatlanban, így akár befektetésnek is kiváló lehetőség!

Nekem miért tetszik?
A belváros közepén van az ingatlan, mégis lehet a közelben szabad parkolóhelyet találni. A közelben tömegközlekedési csomópontok is vannak, és nagy a gyalogosforgalom is. A főbejárat az utca felől van, de a lépcsőházból is meg lehet közelíteni az üzletet, így ha pl. áru érkezik, nem szükséges az ügyféltér felől pakolni, ezzel is kényelmesebbé téve a vásárlási élményt az ügyfeleknek. Jelenleg az irodát egy könnyen lebontható fal választja el, amellyel a vendégteret lehet bővíteni. Nyáron 3 db klíma gondoskodik a kellemesebb időről!

Ha kérdésed van, vagy szeretnéd megtekinteni az ingatlant, hívj!


Elhelyezkedés

Szeged, Belváros, Tisza Lajos krt.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6504858


+36 70

Ingatlannet kód: NET6504858


Az üzlethelyiségről 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m². Az üzlethelyiség ára 73,9 millió Ft, négyzetméter ára 739 000 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Restás Renáta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6504858. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.