star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Szeged, Móraváros

  • 268 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 384 m²

    telek

Vételár:

190 millió Ft

Eladó üzleti Szeged, Móraváros

  • 268 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 384 m² telek

  • Eladó üzleti Szeged, Móraváros

  • 268m²


Ár:

190 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2004
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

BEJÁRATOTT ÉTTEREM, PANZIÓ ÉS RENDEZVÉNYHELYSZÍN A BELVÁROS SZÉLÉN ELADÓ!

Szeged Móravárosban kínálok egy 384 négyzetméteres sarki telken összesen 268 négyzetméteres 3 szintes házat, amelyben étterem, panzió és rendezvény komplexum üzemelt folyamatosan 2004-től.

A 2004-ben beton alapra, dupla blokktéglából épült ház jó állapotban van, egyedileg gyártott hőszigetelt fanyílászárókkal rendelkezik, cseréptetős. Fűtését gázcirkó kazán biztosítja, a pincében radiátor, az étteremben és az emeleten padlófűtés lett kialakítva. Mindhárom szint klimatizált. A ház kamerával és riasztóval is felszerelt.
A földszinten egy utcai bejáratos meleg és hidegkonyhás étterem található, amely 42 fő kényelmes befogadására alkalmas, akár kisebb rendezvények lebonyolítására is kiváló helyszínt ad. A szinten található még egy bárrész és a mosdók. A konyhai rész praktikus elosztású. Az étteremből a zárt udvarra jutunk ki, ahol nyaranta kerthelyiség üzemelt.
A telek mindkét utcafront felől rendelkezik kapuval.
A pincében egy 60 fős különterem található, amely születésnap, eljegyzés, esküvő, ballagás és egyéb rendezvények kiváló helyszíne. Ezen a szinten találhatóak még az illemhelyiségek, mosoda, raktár és kazánház.
Az emeleten egy panzió üzemelt 5 darab különálló szobával, két 3 ágyas és három 2 ágyas szoba. Valamint három darab különálló fürdőszoba és egy mini teakonyha található. A szobák klimatizáltak és ablakai redőnyözöttek.
A panzió felett padlástér van, amely jelenleg nincs beépítve.
A ház jó állapotban van, folyamatosan karbantartották.

Legyen az Ön új vállalkozásának helyszíne ez a remek ingatlan! Várom megtisztelő hívását!
Irányár: 190 millió Forint

Igény esetén saját hitelügyintéző, ügyvéd és energetikus áll rendelkezésre.
Ha személyesen szeretné megtekinteni az ingatlant kérem hívjon.

Elérhetőségeim:
Nagyapáti Ágota
0630/374-4747
nagyapati.agota@ving.hu alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, erkély, padlófűtés, klíma, riasztó rendszer, saját tároló, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Móraváros, Szeged Móraváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6482311


+36 30

Ingatlannet kód: NET6482311


Az általad megtekintett eladó Szeged, móravárosi (Szeged Móraváros) szálloda 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A szállodáról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 268 m², míg a hozzá tartozó teleké 384 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A szálloda ára 190 millió Ft, négyzetméter ára 708 955 Ft. Az ingatlant Nagyapáti Ágota referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6482311. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Móraváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.