star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Szeged

  • 100 m²

    alapterület

Vételár:

74 millió Ft

Eladó üzleti Szeged

  • 100 m² alapterület

  • Eladó üzleti Szeged

  • 100m²


Ár:

74 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:


ELADÓ ÜZLETHELYISÉG SZEGED BELVÁROSÁBAN!

Megvételre kínálom Szeged belvárosában, a Tisza Lajos körúton, a forgalmas körútra néző NAGY KIRAKATI PORTÁLLAL ezt a 99,83 m2 nagyságú üzlethelyiséget.
Az ingatlan egy, az 1970-es évek közepén épült irodaház földszintjén került kialakításra, utcáról és az irodaház lépcsőházából is megközelíthető.
Az ingatlan állapota jó, fűtése épületközponti, bordáscső hőleadókkal.

Az utcáról belépve egy nagy eladótérbe jutunk, innen közelíthető meg az üzlethelyiség hátsó része, ahol a jelenleg irodaként használt helyiségben egy teakonyha és egy toalett is kialakításra került, továbbá egy 6 m2-es tároló rendelkezésre áll. Bár a hátsó részt jelenleg irodaként használják, de az üzlethelyiség ilyen szintű leválasztása megszüntethető, illetve alakítható.
Az üzlethelyiségben összesen 3 db Split klímát szereltek be.

A rezsivel kapcsolatban egyrészt van a közös költség, amibe beletartozik a földgáz és a vízdíj is, így a közös költség havi összege változhat, tehát nem fix, fogyasztásfüggő.
Ezeket a költségeket az irodaház tulajdoni hányada szerint osztják szét, erre az üzlethelyiségre az összes költség 3,34%-a jut. Ez 2021-ben a TELJES ÉVRE kb. 950 000 Ft volt. Az áram díja erre az évre bő 500 000 Ft volt, saját mérőórája van az ingatlannak. FONTOS azonban, hogy ez az összeg emelkedni fog a jelenlegi rezsiszabályok változása miatt!
A költségekhez jön még hozzá a tulajdonosok részére kiszámlázott, nem üzemeltetési költség és a felújításra kifizetett költség, valamint az almérős áramfogyasztás, amely természetesen fogyasztásfüggő (részletes kimutatást tudunk biztosítani).
Az irodaház leszerződött a 2023-as évre az áramszolgáltatóval, illetve, 2022.október 1.- 2023. szeptember 30-ig a gázszolgáltatóval, így ezekre az időszakokra már megvannak a fizetendő díjak, amikkel lehet tervezni. Erről személyesen tudunk tájékoztatást adni.
Birtokba lépés leghamarabb, 2024. július 1-től, addig határozott idejű bérleti szerződéssel ki van adva az üzlethelyiség. Megegyezés esetén ez a szerződés az új tulajdonosra ruházza a bérleti szerződésből eredő jogokat és kötelezettségeket.

Irányár: nettó 74 millió Ft

Megtekintés hétköznap 09:00-16:30 óra között lehetséges.

Telefonszám: +36 30 398 91 48 vagy +36 30 456 57 76

Keressen nyugodtan, nem tud zavarni!


Elhelyezkedés

Szeged


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6404250


Mester Ingatlaniroda Szeged

Mester Ingatlaniroda Szeged

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6404250

Mester Ingatlaniroda Szeged

Mester Ingatlaniroda Szeged

Az iroda további hirdetései

Az üzlethelyiségről 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m². Az üzlethelyiség ára 74 millió Ft, négyzetméter ára 740 000 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Rókus Press Bt referens a Mester Ingatlaniroda Szeged irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6404250. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.