star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Szeged

  • 268 m²

    alapterület
  • 384 m²

    telek

Vételár:

265 millió Ft

Eladó üzleti Szeged

  • 268 m² alapterület
  • 384 m² telek

  • Eladó üzleti Szeged

  • 268m²


Ár:

265 000 000 Ft

Építés éve
2004

Az ingatlanról:

Szegeden jól ismert, jelentős vendégforgalmat bonyolító étterem és rendezvényterem + panzió együttese ELADÓ.

A 2004 óta üzemelő komplexum igen jó hírnévre tett szert, családi ok miatt év elején megszakadt az üzemeltetése, azonban továbbra is telefonon sokan jelzik igényüket, és keresnék fel, tehát az új üzemeltető szinte zökkenőmentesen folytathatná a már bejáratott rendszert.

A 384 m2-es saroktelken elhelyezkedő, kívülről is mutatós, igencsak szép állapotban levő épületegyüttes 3 szinten biztosít helyszínt:
1.) A földszinten 40-50 fő befogadására alkalmas, utcai bejáratos ÉTTEREM működik, mely bársarokkal, mellékhelyiségekkel, hideg- és melegkonyhával, szociális helyiségekkel egy gördülékenyen működő vendéglátó egységként tud funkcionálni, akár kisebb rendezvények helyszíneként is szolgálhat. (88 m2)
2.) A pincében 60 fős RENDEZVÉNYTEREM található bárpulttal, mosdókkal, illetve a mosókonyha, kazánház is itt található. (91 m2)
3.) Az emeleten 5 szobából álló PANZIÓ van, melyből 2 db 3 ágyas és 3 db 2 ágyas. A szobák külön nyílóak. Található még itt 3 db fürdőszoba is (2 zuhanyzós, 1 sarokkádas), illetve egy teakonyha. (83 m2)
Az udvar nagyon hangulatos, ugyanakkor kerti rendezvényeknek is helyet tud biztosítani egybefüggő térburkolt felületének köszönhetően.
A 3 szint külön-külön bejáratokkal rendelkezik. Az étterembe a hátsó bejáratokon keresztül gördülékenyen juthatnak be az alapanyagok.

A komplexum riasztóval, kamerával felszerelt.

A ház beton alapra épült 2004-ben, dupla blokktégla falazattal, 2 rétegű üvegezéssel ellátott fa nyílászárókkal, cseréptetővel. Minden szinten légkondicionálókkal ellátott. A fűtésről gáz cirkó kombi kazán gondoskodik, az étteremben és a panzióban padlófűtéssel, a rendezvényteremben radiátorokkal. A ház kimondottan szép állapotú, mutatós, mediterrán stílusú.

A tömegközlekedés a környéken kiváló, a parkolás ingyenes.

Jöjjön el, nézze meg, amennyiben felkeltette érdeklődését.
További információkért vagy időpont egyeztetésért keressen bátran!További kínálatunkat keresse az eXtraIngatlan iroda hivatalos weboldalán: https://extraingatlan.com .


Elhelyezkedés

Szeged


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6488293


+36 70

Ingatlannet kód: NET6488293


A vendéglátói ingatlanról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 268 m², míg a hozzá tartozó teleké 384 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A vendéglátói ára 265 millió Ft, négyzetméter ára 988 806 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 47%-kal magasabb. Az ingatlant Matusik Edina referens az eXtra Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6488293. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.