star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Szigetszentmiklós

  • 145 m²

    alapterület

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó üzleti Szigetszentmiklós

  • 145 m² alapterület

  • Eladó üzleti Szigetszentmiklós

  • 145m²


Ár:

74 900 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Szigetszentmiklós települése:

Szigetszentmiklós 750 éves település,1986. január 1. óta város. A város kedvelt célpontja a (Budapestről kitelepülő) szuburbanizációs rétegeknek, ezért is erősödik az utóbbi időben a település kertvárosi, kisvárosi jellege. Az idegenforgalmi és turisztikai élet fellendülése jellemző a városra. Szigetszentmiklósnak ma is nagy vonzerője a Ráckevei (Soroksári)-Duna. Ez a nádasokkal benőtt parti nyaralóhely kedvelt a horgászok és a vízi sportolók körében. Itt gyönyörködhetünk a természet csodáiban.

Az étterem és a tulajdonos filozófiája:

A Pizza Uno eredeti itáliai pizzákat kínál Szigetszentmiklóson és környékén házhoz szállítva. A pizzatésztát eredeti olasz alapanyagokból és olasz recept alapján készítik, a feltéteket egyenesen Olaszországból szerzik be. Filozófiájuk a kiváló alapanyagok, értékarányos árak és gyors kiszállítás. Ételeinket gondosan válogatott friss alapanyagokból készítjük.

Közlekedés:

Szigetszentmiklós könnyen megközelíthető autóval az M0-ás és az 51-es út irányából. Jó hír, hogy a település HÉV-el is elérhető, alig 30 perc alatt elérhető a belváros. Vannak úgynevezett kék, vagyis Csepelről kijáró BKK buszok és sárga Volánbuszok, amelyek nem csak a környékre, de Pest irányába is járnak. Ez mellett vannak településen belüli buszjáratok is.

További információkért és az ingatlan megtekintésével kapcsolatban keressen a megadott mobil számon. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 359094


Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós, Bajcsy-Zsilinszky út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6578459


+36 20

Ingatlannet kód: NET6578459


Az üzlethelyiségről 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 145 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 516 552 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tőkés Levente referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578459. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.