star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Szolnok, Széchenyi ltp.

  • 15 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

14,9 millió Ft

Eladó üzleti Szolnok, Széchenyi ltp.

  • 15 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó üzleti Szolnok, Széchenyi ltp.

  • 15m²


Ár:

14 900 000 Ft

Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

A Martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Szolnok Széchenyi városrészben lévő üzletét!Az üzlet főbb jellemzői:- a Széchenyi Krt-on az üzletsoron helyezkedik el- az épület téglából épült 2000-ben- nettó alapterülete : 15 m2 melyben egy üzlethelyiség, és egy illemhelyiség található kézmosóval- az ingatlanban eddig kozmetika működött a berendezés megegyezés tárgyát képezi- az ingatlan összközműves- a fűtésről gázkonvektor gondoskodik- a meleg vizet egy gáz Ariston bojler adja- a jelenlegi tulajdonos 2023-ban teljeskörű felújítást végzett az egész üzletben- kiváló minőségű járólapok kerültek a régi helyére - festéssel, tapétázással és átlagon felüli minőségi berendezési tárgyakkal tették még melegebbé, komfortosabbá a helyiséget- közös költség 1550 Ft ( a havi rezsi átlagosan 8000-10000 Ft között volt )- az üzlet mellett fodrászat, műkörmös is van- a többi helyiségben élelmiszerbolt, informatikai üzlet, pékség működik- kiváló lehetőség befektetők részére- a parkolás ingyenes- az ingatlan tehermentes kifizetés után azonnal birtokba vehető.Amennyiben a 155805646 számú Szolnokon lévő üzlethelyiség vagy az irodánk kínálatában lévő bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését hívjon bizalommal bármikor!Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése/ a fenti információk a tulajdonostól származnak /CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Wc
1.56m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Széchenyi ltp.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6647161


+36 20

Ingatlannet kód: NET6647161


Az általad megtekintett eladó Szolnok, Széchenyi ltp.i üzlethelyiség 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 15 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Az üzlethelyiség ára 14,9 millió Ft, négyzetméter ára 993 333 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 61%-kal magasabb. Az ingatlant Fazekas Marianna referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647161. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Széchenyi ltp. ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.