star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Tiszaföldvár

  • 490 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 3 357 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó üzleti Tiszaföldvár

  • 490 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 3 357 m² telek

  • Eladó üzleti Tiszaföldvár

  • 490m²


Ár:

49 900 000 Ft

Építés éve
1968
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

A Martfűi CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínálja a Tiszaföldváron lévő ipari ingatlanját!Az ingatlan főbb jellemzői:- 3357 m2-es telken helyezkedik el- az eredeti funkciója az épületnek : iskola- 1960-as években épült téglából- a tetőfedés anyaga cserép- az ingatlan 2 részből áll : a főépület -ahol régen a tantermek voltak - 390 m2 nettó alapterületű- a tantermek közötti falak bontásra kerültek és egy egybefüggő hatalmas raktár helyiség került kialakításra- a raktáron kívül irodák, egyéb tároló helyiségek, vizes blokkok is helyet kaptak- a burkolat cseréje megtörtént , magas kopásálló járólapokra cserélték- a villanyvezetékek teljesen újak, az ipari áram is bevezetésre került- a belmagasság mindenhol 3.67 méter- a nyílászárók műanyagok, hő-és hangszigeteltek- az épület alatt egy nagy méretű kb.30 m2-es száraz pince található- a másik épületben ami 100 m2 nettó alapterületű -régen konyha és ebédlő volt- ezt az épületet is felújították- a környezet csodálatos, a kert arborétum jellegű, több mint 100 éves fákkal teli- a telek körbe kerített, tégla kerítés van - csendes utca, jó szomszédok- közelben buszmegálló, élelmiszerbolt, iskola, óvoda, gyógyszertár, - az ingatlanban kialakítható több kisebb méretű garzon, étterem, rendezvény központ isAmennyiben a 155805116 számú Tiszaföldváron  lévő ipari ingatlan, vagy az irodánk kínálatában lévő bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal bármikor!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Elhelyezkedés

Tiszaföldvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6509248


HASONLÓ INGATLANOK


11 950 000 Ft

Tiszaföldvár

  • Szobák: 24
  • Alapterület: 354m²
Az általad megtekintett eladó tiszaföldvári vendéglátói 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A vendéglátói ingatlanról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 490 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 357 m². További jellemzői: az építés éve 1968, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa nincs. A vendéglátói ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 101 837 Ft, ami a tiszaföldvári átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Fazekas Marianna referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6509248. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaföldvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.